Prima pagina > Finala Mondiala > Mondialul copiilor, la final, sub privirile lui Hagi si Zidane

Aboneaza-te la RSS


Mondialul copiilor, la final, sub privirile lui Hagi si Zidane

11.09.2013

Competiția desfășurată pe durata a trei zile, s-a încheiat pe 7 septembrie pe stadionul „Wembley”. Cei 400 de mici fotbaliști participanți au avut parte de un final memorabil, fiind încurajați de peste 25.000 de spectatori prezenți în tribune și de ambasadorul competiției mondiale, Zinedine Zidane. Românii l-au avut alături de ei pe cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor și ambasador al Cupei Hagi Danone în România, Gheorghe Hagi.

Pe „Wembley”, naționala României a întâlnit Marocul în meciul final de clasament. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru adversari, România încheind competiția pe locul 28 în clasamentul general pe echipe.

În faza grupelor, România a jucat cu Arabia Saudită (1-2), Spania (0-0) și Ucraina (2-1), iar în fazele eliminatorii a întâlnit Belgia (0-0, 0-1 dp), Tunisia (4-1) și Chile (0-1).

Ediția din acest an a Danone Nations Cup a fost câștigată de echipa Franței care a învins în finală echipa Braziliei (0-0, 3-1 dp). În clasamentul fair-play, locul 1 a fost acordat echipei Japoniei, iar în clasamentul celor mai buni jucători, locul 1 i-a revenit numărului 11 din echipa Japoniei, Satoh Hiro.

Bravo, Romania!

 

Comentariile sunt inchise.