Prima pagina > Stiri > “Urmasii” lui Gica Popescu merg la Timisoara!

Aboneaza-te la RSS


“Urmasii” lui Gica Popescu merg la Timisoara!

11.04.2011

Duminica, juniorii din echipa 1999 a Academiei de Fotbal “Gica Popescu” au castigat fara drept de apel etapa zonala Craiova a Cupei Hagi Danone. Pustii antrenati de Mitica Barbu au trecut in finala, cu scorul de 4-0, de CSS Caracal. Cu Alexandru Gheorghe (declarat cel mai tehnic jucator) si Tudor Baluta (cel mai bun jucator al turneului) pe teren, echipa scolii patronate de fostul international Gica Popescu a inregistrat numai victorii. Avand o galerie numeroasa, prezenta in tribune la toate meciurile jucate, juniorii craioveni au facut spectacol in finala si si-au asigurat biletele pentru Timisoara. Ei se alatura astfel celor de la Universitatea Cluj si Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, deja calificati la turneul final.

Premii speciale au mai fost acordate lui Dragos Dumitrescu de la FC Arges, declarat cel mai bun portar, si lui Daniel Solea, golgheterul turneului, de la CSS Caracal.

Caravana Cupei Hagi Danone isi va continua drumul catre Suceava, pe 16 si 17 aprilie. Aici vor fi prezente cele mai bune 6 echipe de club din zona Moldovei, dar si cele mai bune 32 de scoli din judetul Suceava.

Fotografii si rezultatele complete de la Craiova gasiti in sectiunea etape/craiova.

Comentariile sunt inchise.