Prima pagina > Stiri > Urmasii lui Dobrin au facut spectacol la Pitesti in Cupa Hagi Danone!

Aboneaza-te la RSS


Urmasii lui Dobrin au facut spectacol la Pitesti in Cupa Hagi Danone!

28.03.2016

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani, a avut in week-end-ul 26-27 martie prima etapa a celei de-a saptea editii. Pe terenurile Scolii de Fotbal “Nicolae Dobrin” din Pitesti, copiii de la cele mai bune scoli din judet au jucat pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi (Constanta, 25-29 mai).

Incurajati de pe margine de colegi, parinti, profesori si urmariti de Ilie Barbulescu si Constantin Schumacher, pustii de la Scoala Gimnaziala “Traian” din Pitesti au castigat prima etapa zonala, dupa ce i-au invins in finala pe copiii de la “Eminescu”, marea lor “rivala” din orasul lui Dobrin.

Castigatorul Cupei Campionilor si fosta glorie a lui FC Arges au fost cei care le-au inmanat micilor fotbalisti de la “Traian” trofeul de campioni si diplomele, dupa finala castigata cu 4-1. Tot scoala campioana a pus mana si pe trofeele individuale: verii Mitrache au castigat premiile de cel mai bun portar (Roberto Mitrache) si golgheterul competitiei (Alexandru Mitrache). Roberto a primit un singur gol in tot turneul, iar varul lui Alex a marcat 7. Din lotul campioanei Pitestiului face parte si nepotul lui Ilie Barbulescu, Alex.

(foto: castigatorul Cupei Campionilor, Ilie Barbulescu, si nepotul sau, Alex)

Cupa Hagi Danone continua. In week-end-ul 2-3 aprilie ne mutam la Timisoara, pe terenurile Liceului cu Program Sportiv “Banatul” unde sunt asteptate alte 32 de echipe scolare care vor juca pentru un loc la Turneul Final. Sambata, 2 aprilie, incepand cu ora 10:00, cei mai buni pusti din Banat intra in joc, sub sloganul “Crede in visul tau!”.

Sunt 4 etape zonale in Cupa Hagi Danone, inainte de Turneul Final de la Constanta. Dupa etapele de la Pitesti si Timisoara, mai raman de jucat:

* Etapa Zonala Suceava | Stadionul “Areni” (16-17 aprilie)

* Etapa Zonala Bucuresti | Liceul cu Program Sportiv “Mircea Eliade” (13-15 mai)

Turneul Final al Cupei Hagi Danone se va tine la Academia Hagi din Constanta, intre 25 si 29 mai. 6 scoli si 6 cluburi vor juca pentru titlul de campioana a Romaniei. Pe langa cele 4 castigatoare ale fazelor zonale, doua alte scoli se vor mai alatura in turneul care poate trimite 12 tineri fotbalisti la intalnirea cu marele Zidane – in urma rezultatelor obtinute in anii anteriori, Liceul Teoretic “Eugen Pora” din Cluj-Napoca si Scoala Gimnaziala “Liviu Rebreanu” din Targu-Mures au castigat biletele pentru marea finala nationala de la finalul lui mai.

Cele 6 cluburi de fotbal care viseaza sa ajunga la Paris cu pustii lor de viitor sunt CS Dinamyk Craiova, ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, Luceafarul Drobeta Turnu-Severin, CS Kinder Targoviste si ACS Viitorul Cluj, impreuna cu gazda competitiei, echipa Academiei Hagi.

Castigatoarea turneului final va fi desemnata campioana nationala, iar cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei la Danone Nations Cup in toamna, cand vor juca la Paris pentru titlul suprem alaturi de alte 31 de mici nationale din toata lumea. In 2015, echipa Academiei Hagi a jucat pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone din Marrakech, Maroc.

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:

www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de facebook a competitiei

www.cupahagidanone.ro | site-ul oficial al competitiei

#CHD2016 #credeinvisultau

 

Comentariile sunt inchise.