Prima pagina > Stiri > Timisoara merge in finala!

Aboneaza-te la RSS


Timisoara merge in finala!

13.05.2013

La penultima etapa a Cupei Hagi Danone, Timisoara a demonstrat ca fotbalul alb-violet are viitor. Disputata sambata si duminica pe terenul unde Poli a jucat primele meciuri din istorie, etapa timisoreana a fost castigata de pustii de la echipa locala Electrica. In finala, acestia i-au invins cu 5-0 pe „minerii” de la Jiul Petrosani, antrenati de fostul jucator stelist, Damian Militaru. Petrosanenii au fost surpriza finalei, calificandu-se dupa un meci pe muchie de cutit impotriva celor de la UTA Arad, pe care i-au invins cu 2-1.

Remarcatii etapei au fost: Sergiu Mihalache (Jiul Petrosani) – cel mai bun portar, David Miculescu (Electrica Timisoara) – cel mai bun jucator, Roberto Olteanu (UTA Arad) – cel mai tehnic jucator si Nicolae Sofran (Electrica Timisoara) – golgheterul etapei cu 6 reusite.

La Cupa Hagi Danone urmeaza cea de-a saptea si ultima etapa la Ploiesti pe Stadionul Petrolul, in zilele de 24 si 25 Mai.

Cele sapte echipe castigatoare ale etapelor zonale impreuna cu Atletico Arad, campioana en-titre, se vor intalni pe 31 mai si 1 iunie la turneul final de la Arad, pe stadionul UTA. Castigatoarea va reprezenta Romania la Cupa Mondiala Danone de la Londra, intre 5 si 7 septembrie.

Comentariile sunt inchise.