Prima pagina > Stiri > Suceava isi trimite si ea echipa la Turneul Final!

Aboneaza-te la RSS


Suceava isi trimite si ea echipa la Turneul Final!

5.05.2015

A treia etapa a Cupei Hagi Danone 2015 s-a jucat in week-end-ul 25-26 aprilie la Suceava, pe stadionul “Areni”, unde echipele a 32 de scoli au jucat pentru titlul de campioana zonala.

Dupa doua zile pline de fotbal frumos, meciuri incheiate la penalty-uri si goluri ca in marile campionate ale lumii, Scoala Gimnaziala Nr. 10 din Suceava a devenit campioana, dupa ce a invins-o in finala pe favorita LPS Suceava, cu scorul de 1:0.

Doi fosti fotbalisti au urmarit finala si au participat la festivitatea de premiere: Dorin Semeghin si Daniel Balan, fosti jucatori la Dinamo si Steaua, care au inmanat trofeele si diplomele micilor campioni din Suceava.

Dupa finala castigata pe “Areni”, echipa Scolii Gimnaziale Nr. 10 din Suceava se alatura Liceului Teoretic „Eugen Pora” (campioana etapei de la Cluj) si Scolii Gimnaziale “Elena Farago” (castigatoarea de la Craiova) si isi asteapta adversarii pentru Turneul Final de la Constanta, care va avea loc intre 28 mai si 1 iunie.

Dupa etapele de la Cluj-Napoca, Craiova si Suceava, gazda ultimei faze zonale va fi Bucuresti, in 15-17 aprilie. Cele 4 castigatoare ale acestor faze destinate echipelor scolilor vor merge la Turneul Final de la Constanta, unde se vor alatura celor 8 cluburi de fotbal invitate de Fundatia „Gheorghe Hagi” si vor juca pentru trofeul de campioana a Cupei Hagi Danone si sansa unica de a reprezenta Romania la mondialul pustilor, Danone Nations Cup, in Maroc, in luna octombrie.

Rezultatele complete ale etapei de la Suceava sunt aici

 

 

Comentariile sunt inchise.