Prima pagina > Stiri > Start pentru Cupa Hagi Danone 2015!

Aboneaza-te la RSS


Start pentru Cupa Hagi Danone 2015!

19.03.2015

Hagi si Danone indeplinesc visele pustilor talentati ai Romaniei pentru al 6-lea an la rand.

„Crede in visul tau” este motto-ul celei mai importante competiții de fotbal pentru copiii cu vârsta de sub 12 ani din România, Cupa Hagi Danone, parte a competitiei internationale Cupa Natiunilor Danone care, de peste 15 ani a adus impreuna peste 2.5 milioane copii din intreaga lume.

Între 28 martie și 1 iunie, micii fotbaliști se vor întrece pentru câștigarea dreptului de a reprezenta România la turneul final al Danone Nations Cup care va avea loc in aceasta toamna in Maroc.

An de an, Cupa Hagi Danone a oferit șansa unei experiențe unice bazate pe sport, valori și emoție. Mii de copii au crezut în visul lor și au trăit o experiență de viață de neuitat, in care au experimentat ce inseamna apartenență, deschidere, valori umane și entuziasm. Peste 30.000 de copiii au trait experienta competiției în România în ultimii cinci ani.

“Este minunat că demersul meu de a investi în fotbalul pentru copii din România este sprijinit, ba chiar multiplicat, de un lider mondial în domeniul său. Nu voi înceta niciodată să fiu recunoscător și să mulțumesc companiei Danone pentru că împreună putem împlini visele copiilor talentați”, a spus Ambasadorul Gheorghe Hagi.

Organizată în parteneriat de către Danone România și Fundația Gheorghe Hagi, în colaborare cu Ministerul Educației si Cercetării Științifice și cu sprijinul celorlalți parteneri, Cupa Hagi Danone va avea în acest an un format inovativ.

Între 28 martie și 17 mai, competiția rezervată școlilor va avea loc în patru orașe importante ale țării (28-29 martie: Cluj-Napoca – Baza Sportivă Unirea, 4-5 aprilie: Craiova – Complex “Ion Oblemenco”, 25- 26 aprilie: Suceava – Stadion Areni și 15-17 mai: București – Baza Sportivă Metaloglobus).

Cele patru câștigătoare din competiția școlilor se vor alătura celor 8 echipe profesioniste (Steaua București, Dinamo București, CSU Craiova, Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Kinder Târgu-Mureș, LPS Banatul Timișoara, Viitorul Oradea și ACS Viitorul Junior Cluj) invitate la turneul final (28 mai – 1 iunie, la Constanța) de către ambasadorul competiției, Gheorghe Hagi.

Marea câștigătoare a Cupei Hagi Danone va reprezenta România la turneul final al celei mai importante

competiții mondiale de fotbal pentru copii sub 12 ani, Danone Nations Cup. Puștii români vor juca alături de reprezentantele altor 31 de țări în Maroc, în luna octombrie.

Danone Nations Cup îl are ca ambasador mondial pe fostul mare fotbalist Zinedine Zidane, multe alte nume importante sprijinind inițiativa la nivel național: Vicente Del Bosque în Spania, Cafu în Brazilia, Dimitri Berbatov în Bulgaria sau Michael Ballack în Germania.

După Franța, Africa de Sud, Polonia, Spania, Marea Britanie și Brazilia, Marocul va găzdui în octombrie 500 de mici fotbaliști. România va încerca să depășească cea mai bună performanță din istoria participărilor sale la Danone Nations Cup – locul 6 în Brazilia în 2014, obținut de echipa Academiei Gheorghe Hagi.

„Vrem sa transmitem prin acest eveniment chiar valorile companiei: proximitate, deschidere, umanism si entuziasm. Copii din 32 de țări participante, fiecare cu limba și obiceiurile sale culturale, vor avea parte de o experiență unică și vor lupta pentru marele trofeu, prietenie și glorie sub un singur slogan: “Crede în visul tău!”, a declarat presedintele Grupului Danone, Emmanuel Faber.

Pentru mai multe informații, urmăriți-ne pe www.cupahagidanone.ro și pe pagina de Facebook a competiției https://www.facebook.com/CupaHagiDanone

Comentariile sunt inchise.