Prima pagina > Stiri > Sporting Junior Vaslui va fi prezentă în finala de la Arad

Aboneaza-te la RSS


Sporting Junior Vaslui va fi prezentă în finala de la Arad

23.04.2013

Sporting Junior Vaslui a câștigat duminică etapa zonală de la Suceava și s-a calificat la turneul final al Cupei Hagi Danone. Cei mai valoroși juniori vasluieni au învins cu scorul de 2-0 în finala jucată împotriva celor de la Ceahlăul Piatra-Neamț. Cu doi jucători remarcați în echipă – Ionuț Ailenei și Alexandru Codreanu, vasluienii și-au asigurat locul la turneul final de la Arad al Cupei Hagi Danone.

Aflata la cea de-a patra ediție la Suceava, Cupa Hagi Danone a adunat la start echipele: Sporting Junior Vaslui, FC Bacău, Ceahlăul Piatra-Neamț, CSMS Iași, AFC Botoșani și Bucovina Șcheia. Echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă s-au întâlnit în semifinale: Sporting Junior Vaslui – Bucovina Șcheia (scor: 3-0) și CSMS Iași – Ceahlăul Piatra-Neamț ( scor: 0-6), câștigătoarele jucând în ultimul act al competiției de la Suceava.

La premii individuale, Ceahlăul Piatra-Neamț și-a adjudecat titlurile de golgheter și cel mai tehnic jucător – Antonio Agafiței, cu șase goluri marcate, iar Sporting Junior Vaslui pe cele de cel mai bun jucător – Alexandru Codreanu și de cel mai bun portar – Ionuț Ailenei.

Urmatoarea etapa a Cupei Hagi Danone va avea loc la Sibiu, pe 27 si 28 aprilie. Meciurile se vor disputa pe stadionul Mecanica.

 

Comentariile sunt inchise.