Prima pagina > Stiri > “Sergio Ramos” al pustilor care duc Romania la Mondiale

Aboneaza-te la RSS


“Sergio Ramos” al pustilor care duc Romania la Mondiale

4.09.2014

Prezentarile micilor campioni Danone au inceput cu portarul Sabin Stanciulescu, iar acum a venit randul fundasului Darius Grosu sa ne faca sa il tinem minte:

Darius Grosu e unul dintre acei copii despre care se va spune peste ani ca e un mare fotbalist cu o poveste impresionanta in spate. Timp de 5 ani, pana in 2014, Darius a facut naveta 100 de kilometri pe zi, ca sa poata ajunge la antrenamentele Academiei si sa-si urmeze visul.

Dupa fiecare zi de scoala, el venea pana la Constanta si tragea din greu sa ajunga unul din cei mai buni fundasi ai Academiei. Si nu a muncit degeaba; nu numai ca e un jucator de baza in echipa campioana a Cupei Hagi Danone, dar joaca titular si la o grupa superioara de varsta.

Cu o forta fantastica, o viteza buna si o tehnica impresionanta pentru un fundas, Darius a convins definitiv, iar Academia Hagi l-a rasplatit: din acest an locuieste la Constanta si nu va mai fi nevoit sa faca naveta. Acum e mult mai aproape de visul sau si isi poate continua drumul catre fotbalul mare, drum care, spera el, sa treaca si prin Barcelona.

Rasplata venita din partea Academiei l-a pus si mai tare pe fapte: Darius a iesit pe locul 2 in clasamentul fundasilor la un turneu important jucat in Turcia, unde au participat 10 echipe de top (printre care Galatasaray, Sao Paulo, Hoffenheim, Brondby si Twente). Imediat dupa, a castigat Cupa Hagi Danone cu o performanta incredibila, el si colegii sai neprimind niciun gol.

Darius Grosu si ceilalti campioni de la CHD vor juca pentru Romania la Danone Nations Cup, cea mai importanta competitie din lume pentru copiii sub 12 ani. (14-16 noiembrie, Sao Paulo, Brazilia).

In curand il vom cunoaste aici, pe site-ul Cupei Hagi Danone, pe al treilea din cei 12 campioni – fundasul Daniel Birzu.

Comentariile sunt inchise.