Prima pagina > Stiri > România are o echipă calificată la Cupa Națiunilor Danone din Africa de Sud!

Aboneaza-te la RSS


România are o echipă calificată la Cupa Națiunilor Danone din Africa de Sud!

3.06.2010

Marea câștigătoare a turneului “Cupa Hagi Danone” este LPS Aripi Pitești, care va reprezenta România la finala internațională a Cupei Națiunilor Danone din Africa de Sud.

LPS Aripi Pitești, câștigătoarea competiției cluburilor, și LPS Banatul Timișoara, câștigătoarea competiției școlilor au oferit un meci plin de emoție. Întâlnirea, care a stabilit echipa calificată la Cupa Națiunilor Danone, s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei din Pitești.

După ce timișorenii au reușit sa deschidă scorul printr-un gol marcat de Ionuț Buda, la sfârșitul primei reprize (min. 25), echipa din Pitești a revenit în repriza a doua, marcând de trei ori prin Dani Honcea (min. 30), Ionuț Tănase (min. 35) și Eugen Ghiță (min. 40). Astfel, micii fotbaliști antrenați de Laurențiu Iordache, au obținut dreptul de a reprezenta România la finala internațională a Cupei Națiunilor Danone din Africa de Sud. Jucătorul meciului a fost desemnat Ionuț Tănase de la LPS Aripi Pitești.

Gheorghe Hagi și Stéphane Batoux, directorul Danone România, le-au înmânat câștigătorilor trofeul “Cupei Hagi Danone”, iar echipei clasate pe locul al doilea premiul constând într-un cantonament de 10 zile în România.

Cupa “Hagi Danone” este cel mai mare eveniment fotbalistic din România, dedicat copiilor cu vârste între 10 și 12 ani și se adresează atât cluburilor cât și școlilor.

Comentariile sunt inchise.