Prima pagina > Stiri > Respect si sportivitate

Aboneaza-te la RSS


Respect si sportivitate

15.01.2015

Fair-play. Asta a aratat echipa Romaniei la Danone Nations Cup in Brazilia, acolo unde a reusit, in noiembrie, cea mai buna clasare din istoria paticiparilor noastre la mondialul pustilor sub 12 ani. Ne dorim ca si in 2015 sa avem parte de acelasi spirit din partea micilor fotbalisti, care se transforma, incet, dar sigur, in mari sperante pentru fotbalul nostru.

Echipa Academiei Hagi a dat dovada de respect si sportivitate in competitia vietii lor de la Sao Paulo, acolo unde a reusit victorii mari cu Italia si Germania, numai Japonia (campioana turneului) reusind sa-i opreasca pe copiii antrenati de Constantin Falina.

Pe langa performanta extraordinara obtinuta la finala mondiala Danone, locul 6, cel mai important este ca tinerii nostri fotbalisti au crezut in visul lor. Pentru al cincilea an la rand, castigatorii Cupei Hagi Danone au mers sa reprezinte Romania la cel mai important turneu din lume.

Si nu vom sta deoparte nici in 2015. In primavara vom avea editia cu numarul 6 a Cupei Hagi Danone, cu un format nou si multe surprize, iar noua noastra campioana va tine steagul sus pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone din… dar ar fi pacat sa stricam surpriza de acum, asa ca va asteptam sa ne urmariti pe www.cupahagidanone.ro si www.facebook.com/cupahagidanone.ro

#credeinvisultau #cupahagidanone #CHD2015

 

Comentariile sunt inchise.