Prima pagina > Stiri > Raspunsul Academiei Hagi la acuzatiile venite din partea lui Dinamo!

Aboneaza-te la RSS


Raspunsul Academiei Hagi la acuzatiile venite din partea lui Dinamo!

27.04.2016

Pentru că nu ne-a fost solicitat punctul de vedere înainte de publicarea articolului “Scandal uriaş! Dinamo îl atacă pe Hagi şi face totul public: <E ruşinos ce face>”, apărut în ediţia din 26 aprilie 2016 a Gazetei Sporturilor, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” solicită următorul drept la replică:

- Cupa Hagi Danone este o competiţie privată, organizată de Danone România, Fundaţia „Gheorghe Hagi” şi Making Of Promotion. În virtutea regulamentului competiţiei, dreptul de a invita echipe de club la Cupa Hagi Danone aparţine exclusiv Academiei Hagi.

- Cupa Hagi Danone se află la cea de-a şaptea ediţie, iar organizatorii au căutat să ridice de la an la an nivelul competiţiei, invitând la Turneul Final, prin rotaţie, echipe de club din întreaga ţară. Astfel, se explică lipsa de la ediţia 2016 a unor cluburi de tradiţie care au participat şi în anii anteriori, precum Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

- Academia Hagi nu are „teamă de Dinamo”, aşa cum se induce în articolul din Gazeta Sporturilor. Dorim să reamintim că în ediţia precedentă a Campionatului Naţional de Juniori E, generaţia 2004 a Academiei Hagi a învins cu 3-1 generaţia 2004 a clubului Dinamo Bucureşti şi s-a calificat în finala Campionatului Naţional.

Aici, articolul publicat de Gazeta Sporturilor: http://bit.ly/1SrtYZY

 

Comentariile sunt inchise.