Prima pagina > Stiri > Pitu si Munteanu ii duc la turneul final

Aboneaza-te la RSS


Pitu si Munteanu ii duc la turneul final

23.03.2014

Academia Hagi castiga etapa inaugurala a Cupei Hagi Danone si este prima calificata la Turneul Final, dupa o victorie clara cu 3-0 in fata celor de la Junior Galati.

Jucata la Academia Hagi din Ovidiu, prima etapa le-a adus fata in fata pe LPS Buzau, Junior Galati, CSM Focsani, Delta Tulcea, Star’s Braila si Academia Hagi. Cu un final evident in grupa B, acolo unde Academia Hagi a marcat 18 goluri, grupa A si-a rezervat suspansul. Aprig disputate, cele doua locuri pentru semifinale au revenit buzoienilor si brailenilor. Perdanti au fost cei de la CSM Focsani care s-au vazut eliminati pe ultima suta de metri.

Semifinalele au fost fara istoric, Junior Galati si Academia Hagi completand sirul de intalniri in finalele diverselor turnee zonale cu inca una. Invingatoare a iesit echipa constanteana cu 3-0, dupa un meci in care galatenii nu au cedat niciun moment!

Premiile speciale au fost impartite de ambele echipe. Cel mai bun portar – Branet  si cel mai tehnic jucator – Lefter revenind galatenilor, iar cel mai bun jucator – Pitu si golgheterul competitiei – Munteanu ajungand la Academie.

Pentru piticii antrenorului Costa Fulina urmeaza Turneul Final, tot acasa, la Baza Sportiva a Academiei Hagi, din Ovidiu.

Saptamana viitoare, sambata si duminica, mergem la Craiova, pentru etapa a doua.

 

Comentariile sunt inchise.