Prima pagina > Stiri > Performanta uriasa pentru pustii din Bucuresti!

Aboneaza-te la RSS


Performanta uriasa pentru pustii din Bucuresti!

19.05.2015

Ultima etapa zonala a Cupei Hagi Danone 2015 a avut loc intre 15 si 17 mai la Bucuresti, pe stadionul “Metaloglobus”. Peste 50 de echipe din scolile bucurestene au jucat pentru titlul de campioana si sansa de a se califica la faza nationala.

Multe echipe bune au luat startul in etapa din capitala, insa una s-a ridicat deasupra tuturor intr-un stil de mare campioana. Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” nu numai ca a castigat competitia, insa a facut-o cu un golaveraj de 56-1, singurul gol primit fiind din penalty. Pustii campioni au jucat 7 meciuri, media lor a fost de 8 goluri marcate pe meci, iar in finala impotriva celor de la Scoala “A. I. Cuza” si-au mentinut traseul fara greseala si s-au impus din nou la scor, 8:0.

La festivitatea de premiere au participat Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, si Alexandru Chipciu, jucatorul aceleiasi echipe. Ei au oferit premiile individuale de portar si golgheter, diplome si cadouri pentru copiii participanti.

Dupa finala castigata la Bucuresti, echipa Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” se alutara Liceului Teoretic „Eugen Pora” (campioana etapei de la Cluj), Scolii Gimnaziale “Elena Farago” (castigatoarea de la Craiova) si Scolii Gimnaziale Nr. 10, echipa care s-a impus in etapa zonala de la Suceava.

Dupa etapele zonale de la Cluj-Napoca, Craiova, Suceava si Bucuresti, ultima faza a Cupei Hagi Danone va fi Turneul Final de la Constanta, intre 28 mai si 1 iunie.

Cele patru castigatoare ale fazelor destinate echipelor scolilor se vor alatura celor opt cluburi de fotbal invitate de Fundatia „Gheorghe Hagi” si vor juca pentru trofeul de campioana a Cupei Hagi Danone si sansa unica de a reprezenta Romania la mondialul pustilor, Danone Nations Cup, in Maroc, in luna octombrie.

Rezultatele complete ale etapei de la Bucuresti sunt aici

Aici gasiti poze de la meciurile etapei din Bucuresti.

 

Comentariile sunt inchise.