Prima pagina > Stiri > Pentru al patrulea an consecutiv căutăm cei mai talentați copii la fotbal din România!

Aboneaza-te la RSS


Pentru al patrulea an consecutiv căutăm cei mai talentați copii la fotbal din România!

10.04.2013

Astăzi a fost prezentată cea de-a patra ediție a Cupei Hagi Danone, cea mai mare competiție de fotbal din România pentru copiii cu vârste între 10 și 12 ani. Organizată de Fundația “Gheorghe Hagi” și  Danone România, Cupa Hagi Danone le va oferi și în acest an copiilor pasionați de fotbal șansa de a-și dovedi talentul și dorința de afirmare.

Ambasadorul competiției va fi și în acest an Gheorghe Hagi. “Regele” fotbalului românesc, împreună cu Danone România, îi vor îndruma pe copii să-și pună în valoare calitățile de campioni într-o competiție din care învață despre valorile sportive adevărate, dar și despre cum se pot dezvolta sănătos, prin mișcare și alimentație echilibrată.

La Cupa Hagi Danone 2013 participă echipele campioane ale fiecărui județ din România. Acestea se întâlnesc în cadrul a șapte turnee zonale, câștigătoarele acestora calificându-se la Turneul Final, alături de echipa campioană en-titre, Atletico Arad.

Din cele șapte etape zonale, două au avut deja loc: Cluj-Napoca (30-31 martie) și Galați (6-7 aprilie), câștigătoare fiind echipele CFR Cluj și Otelul Galați. Vor urma alte cinci etape zonale: Pitești (13-14 aprilie), Suceava (20-21 aprilie), Sibiu (27-28 aprilie), Timișoara (11-12 mai) și Ploiești (24-25 mai).

Turneul final al Cupei Hagi Danone 2013 va avea loc la Arad, pe stadionul “Francisc von Neumann”, între 30 mai și 1 iunie. Pe 30 și 31 mai se vor disputa meciurile din grupe și cele eliminatorii, iar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, se va disputa marea finală națională.

Câștigătoarea Cupei Hagi Danone din acest an va reprezenta din nou România la Finala Internațională a Cupei  Națiunilor Danone, la care vor participa echipe din 32 de ţări. Astfel, între 5 și 7 septembrie 2013, campionii noştri se vor întâlni la Londra cu Zinedine Zidane, ambasadorul Cupei Națiunilor Danone, și vor intra în joc pentru marele trofeu mondial.

 

 

 

Comentariile sunt inchise.