Prima pagina > Stiri > Otelul merge mai departe!

Aboneaza-te la RSS


Otelul merge mai departe!

26.03.2012

Istoria s-a repetat la revenirea Cupei Hagi Danone in Galati cu o singura exceptie. De data aceasta Otelul chiar a reusit calificarea in fata “vecinilor” din Braila, echipa Luceafarul. Dupa un parcurs fara greseala, Otelul si Luceafarul s-au intalnit pentru a doua oara in istoria Cupei Hagi Danone intr-o finala zonala. Meciul s-a terminat cu scorul de 0-0, iar la loviturile de departajare, galatenii si-au stapanit emotiile mai bine, castigand cu 4-3 si calificandu-se la turneul final de la Cluj-Napoca.

In turneul scolilor, echipa de la Scoala 43 a invins echipa Scolii 10 cu un scor “italian”: 1-0. Dupa un moment de cumpana in optimi, cand au trecut cu 8-7 la loviturile de departajare de echipa Scolii “Tudor Vladimirescu”, scolarii galateni si-au depasit emotiile si au obtinut biletele pentru Cluj-Napoca.

Remarcatii turneului au fost: Andrei Bordeianu (Otelul Galati) – cel mai bun jucator, Antonio Sefer (Otelul Galati) – cel mai tehnic jucator, Daniel Barligea (Luceafarul Braila) – golgheterul competitiei si Marian Popa (Otelul Galati) – cel mai bun portar; in competitia scolilor, golgheter a fost Mihai Andrei (Scoala 43) si cel mai bun portar, Andrei Branet (Scoala 43).

Premiile au fost inmanate de catre Marius Stan, Director General Otelul Galati, Ilie Hagioglu, Director General Adjunct Otelul Galati si Nicolae Rainea, fost arbitru international.

Suporterii au fost si ei la inaltime, galeria echipei Scolii 10 castigand titlul de “cea mai frumoasa galerie” si un premiu constand in echipament sportiv, marca hummel.

Urmeaza Ramnicu-Valcea!

 

Comentariile sunt inchise.