Prima pagina > Stiri > Oțelul Galați, victorioasă în fața Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi

Aboneaza-te la RSS


Oțelul Galați, victorioasă în fața Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi

8.04.2013

Juniorii Oțelului Galați au învins ieri în finala etapei de la Galați a Cupei Hagi Danone echipa Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Încheiat la egalitate în timpul regulamentar (1-1), meciul a fost decis la loviturile de departajare. Raul Bărbărău, portarul oțelarilor, a fost omul providențial pentru echipa sa, reușind să apere penaltiul decisiv. Astfel, Oțelul a câștigat cu 4-3 și s-a calificat la turneul final de la Arad. Învingătorii au fost premiați chiar de către ambasadorul Cupei Hagi Danone Gheorghe Hagi, prezent la eveniment.

La etapa de la Galați au participat echipele: Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi», Delta Tulcea, CS Star’s Brăila, Oțelul Galați, LPS Buzău și CSM Focșani. Echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă s-au întâlnit în semifinale: CS Star’s Brăila–Oțelul Galați 0-2 și LPS Buzău–Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” 1-2, câștigătoarele jucând în ultimul act al competiției de la Galați.

Premiile individuale au fost împărțite de către cele două finaliste. Oțelul Galați i-a avut în echipă pe cel mai bun portar: Raul Bărbărău și pe cel mai tehnic jucator: Valentin Hagiu, iar Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi» pe cel mai bun jucător: Eduard Brânzan și pe golgheterul etapei: Antonio Vlad.

Comentariile sunt inchise.