Prima pagina > Stiri > “Mircea Eliade” si Dinamo merg la Timisoara

Aboneaza-te la RSS


“Mircea Eliade” si Dinamo merg la Timisoara

16.05.2011

Bucurestiul si-a desemnat reprezentantele in finala de la Timisoara. Dinamo si “Mircea Eliade” si-au adjudecat finalele, dupa doua meciuri pe muchie de cutit, impotriva perdantelor Petrolul 95 Ploiesti si Scoala 280.

Dupa ce in grupe au reusit scoruri fluviu, cele doua finaliste de la cluburi s-au ciocnit in finala, oferind un spectaol inedit. Dupa ce prima repriza a fost controlata autoritar de micii “caini rosii”, in cea de-a doua, “gazarii” au revenit spectaculos! Scorul final strans, 3-2, si asalturile nereusite catre poarta dinamovista, din ultimele minute ale meciului, au adus dezamagirea in tabara ploiesteana.

In finala scolilor, “Mircea Eliade” a dominat categoric meciul impotriva celor de la Scoala nr. 280. Cu un scor final de 3-1 si o sumedenie de ocazii ratate la poarta celor de la 280, ros-albastrii de la “Eliade” si-au adjudecat biletele pentru Timisoara.

Premii speciale au fost acordate lui Dragos Ababei – cel mai bun portar (Scoala nr. 280) si Adrian Domenteanu – golgheter (Scoala nr. 280) in competitia scolilor; la cluburi, Petrolul 95 si Dinamo si-au impartit premiile: Mihai Cotolan – cel mai bun portar si Mihai Ene – cel mai tehnic, respectiv George Ganea – golgheter si Florin Vasile – cel mai bun jucator.

“Filozofii” de la “Mircea Eliade” si-au demonstrat valoarea si in tribune.  Suporterii lor si-a adjudecat trofeul de “cea mai frumoasa galerie” si au promis ca ii vor insoti si la finala de la Timisoara pe favoritii lor!

Comentariile sunt inchise.