Prima pagina > Stiri > Micii petrolisti, marii invingatori

Aboneaza-te la RSS


Micii petrolisti, marii invingatori

14.05.2012

Cu o echipa plina de ambitie si dorinta de a castiga, Petrolul Ploiesti a reusit sa se incoroneze campioana la Bucuresti si sa mearga la finala de la Cluj-Napoca. Baietii antrenati de profesorul Cojocaru au castigat nu fara emotii in fata celor de la Sportul Studentesc o finala decisa la loviturile de pedeapsa. Surpriza a venit din competitia scolilor acolo unde castigatoare a fost echipa Scolii “Marin Voiculescu” din Giurgiu! In ciuda faptului ca au facut naveta in cele trei zile de competitie, pustii de pe malul Dunarii si-au demonstrat valorea, invingandu-i pe cei de la Scoala 179 Bucuresti.

Remarcatii etapei au fost: Alin Ionita (cel mai bun portar), Valentin Picu (cel mai tehnic), ambii de la Petrolul Ploiesti, Alexandru Iofcea (golgheter) de la CSS Giurgiu si Adrian Ilie (cel mai bun) de la Sportul Studentesc. La scoli, premiile individuale au mers catre Florin Timofei (Scoala 179) si Nicolae Zlate (Scoala Marin Voiculescu).

Odata cu etapa Bucuresti, toata atentia se muta catre finala de la Cluj-Napoca, acolo unde cele mai bune echipe din tara isi vor disputa trofeul suprem: SUPERCUPA HAGI DANONE!

Bafta tuturor!

Comentariile sunt inchise.