Prima pagina > Stiri > Micii campioni Danone tintesc spre fotbalul mare!

Aboneaza-te la RSS


Micii campioni Danone tintesc spre fotbalul mare!

1.09.2014

Nici 3 luni nu ne mai despart de startul Cupei Natiunilor Danone. In noiembrie, in Brazilia, Romania va fi reprezentata de echipa Academiei Hagi. Micii fotbalisti sunt nerabdatori sa traiasca aceasta experienta unica, alaturi de copii din alte 31 de tari, in cadrul Danone Nations Cup. Saptamana de saptamana, vom face cunostinta aici cu fiecare din cei 12 campioni Danone:

Sabin Stanciulescu va apara poarta echipei Romaniei la turneul al carui ambasador este, de 12 ani, marele Zinedine Zidane. De 5 ani la Academia Hagi, Sabin a inceput fotbalul ca fundas central, dar, fiind unul din cei mai bine dezvoltati copii de varsta lui, antrenorul l-a reprofilat. De atunci, Sabin a progresat enorm si s-a impus in echipa care urma sa castige anul acesta Cupa Hagi Danone, competitie la care Sabin a primit si titlul de cel mai bun portar. Idolul sau este Iker Casillas si viseaza ca intr-o zi sa joace pentru Real Madrid.

Prezentarile continua pe site si pe Facebook (https://www.facebook.com/CupaHagiDanone) – urmatorul campion pe care il vom cunoaste cu este Darius Grosu, unul din oameni de baza ai Academiei Hagi.

Comentariile sunt inchise.