Prima pagina > Stiri > Micii campioni ai Craiovei, start lansat spre Turneul Final!

Aboneaza-te la RSS


Micii campioni ai Craiovei, start lansat spre Turneul Final!

6.04.2015

A doua etapa a Cupei Hagi Danone 2015 s-a jucat in week-end-ul 4-5 aprilie la Craiova, pe terenul “Zoltan Crisan” din Complexul Sportiv “Ion Oblemenco”, unde echipele scolilor din Dolj au jucat pentru titlul de campioana zonala.

Dupa ce sambata, in prima zi a turneului, favoritele au castigat la pas, duminica, semifinalele au fost foarte echilibrate, una dintre ele terminandu-se la penalty-uri. Finala a adus fata in fata doua echipe din Craiova: Scoala Gimnaziala “Elena Farago” si Liceul “Matei Basarab”. Cei de la “Elena Farago” au castigat cu scorul de 4:1 un meci in care cel mai bun jucator al turneului, Radu Paduretu, a marcat de 3 ori.

Antrenorul Marian Bondrea a participat la festivitatea de premiere si a inmanat trofeul micilor campioni ai Craiovei. Celelalte cupe si premii individuale au fost oferite de jucatorii Universitatii Craiova – Curelea, Madson si Kay, prezenti si ei la finala de duminica.

Dupa finala castigata langa legendarul stadion „Ion Oblemenco”, Scoala Gimnaziala „Elena Farago” se alatura Liceului Teoretic „Eugen Pora” (campioana etapei de la Cluj) si isi asteapta adversarii pentru Turneul Final de la Constanta, care va avea loc intre 28 mai si 1 iunie.

Dupa etapele de la Cluj-Napoca si Craiova, gazda urmatoarei faze zonale va fi Suceava, pe 25-26 aprilie. Tabloul celor 4 etape zonale va fi completat de Bucuresti (15-17 mai). Cele 4 castigatoare ale acestor faze destinate echipelor scolilor vor merge la Turneul Final de la Constanta, unde se vor alatura celor 8 cluburi de fotbal invitate de Fundatia „Gheorghe Hagi” si vor juca pentru trofeul de campioana a Cupei Hagi Danone si sansa unica de a reprezenta Romania la mondialul pustilor, Danone Nations Cup, in Maroc, in luna octombrie.

 

Rezultatele complete ale etapei de la Craiova sunt aici: http://bit.ly/1C3EuLp

Imagini de la cele doua zile de competitie: sambata si duminica.

 

Comentariile sunt inchise.