Prima pagina > Stiri > Mica nationala a lui Hagi pleaca spre Mondialul Danone din Paris!

Aboneaza-te la RSS


Mica nationala a lui Hagi pleaca spre Mondialul Danone din Paris!

12.10.2016

Grupa de copii nascuti in 2004 a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, castigatoare a Cupei Hagi Danone in vara, vor pleca miercuri dimineata (13 octombrie) spre Paris, pentru Danone Nations Cup. Este al treilea an la rand cand pustii Academiei Hagi se califica la Mondialul sub 12 ani. La Paris, micii fotbalisti campioni vor juca intre 14 si 16 octombrie pentru titlul suprem, alaturi de alte 31 de nationale din intreaga lume.

Campioana celei de-a saptea editii a Cupei Hagi Danone a fost repartizata in grupa G, alaturi de Uruguay, Spania si Belgia. Meciurile din faza grupelor vor avea loc vineri si, in functie de locul pe care se va clasa, Romania va continua sambata in optimile competitiei sau in meciurile de recalificare. Daca vor incheia grupa pe locurile 1-2, pustii de 12 ani vor juca, in a doua zi a competitiei, in optimi. Daca vor termina meciurile de vineri pe locurile 3-4, atunci vor intra in joc pentru locurile 17-32. Duminica, in ultima zi, fiecare nationala va juca un singur meci, cel in urma caruia i se va stabili locul in clasamentul final. Toate meciurile de duminica vor avea loc pe Stade de France, sub privirile ambasadorului competitiei, Zinedine Zidane.

Programul de vineri al meciurilor din faza grupelor:
(fiecare meci are o singura repriza de 20 de minute)
12:15 –> Romania – Uruguay
15:25 –> Romania – Spania
16:05 –>  Romania – Belgia
(ora meciurilor este cea a Romaniei)

“E o sansa mare pentru copii sa simta pe pielea lor, inca de la o varsta frageda, o competitie de nivel mondial organizata intr-un mod atat de profesionist. Am mers in multi ani la Danone Nations Cup alaturi de castigatorii Cupei Hagi Danone si m-am convins ca este o experienta unica pentru ei, care ii va ajuta enorm in cariera. Grupa de la Paris e destul de grea, dar micii nostri fotbalisti au capacitatea sa se bata cu orice adversar” a spus Gheorghe Hagi, Ambasadorul Cupei Hagi Danone.

Anul trecut, echipa Academiei Hagi a fost reprezentanta Romaniei la Cupa Natiunilor Danone, turneu ce s-a desfasurat in Marrakech, Maroc. Cel mai bun rezultat al nostru la turneul mondial s-a inregistrat in 2014, cand tot echipa Academiei Hagi a reusit sa termine competitia pe locul 6, fiind oprita doar de nationala care avea sa castige trofeul, cea a Japoniei.

MULTA BAFTA, COPII! CREDETI IN VISUL VOSTRU! #DNC2016

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:
www.facebook.com/CupaHagiDanone | pagina oficiala de facebook a competitiei
www.danonenationscup.com | site-ul oficial al competitiei mondiale
www.facebook.com/danonenationscup | pagina de Facebook a competitiei mondiale

 

 

Comentariile sunt inchise.