Prima pagina > Finala Mondiala > Maroc, destinatia finala in 2015

Aboneaza-te la RSS


Maroc, destinatia finala in 2015

25.03.2015

Dupa Africa de Sud, Spania, Polonia, Anglia si Brazilia, a venit randul Marocului sa fie gazda mondialului pustilor, Danone Nations Cup. In octombrie, 32 de tari vor juca pentru cel mai important trofeu al fotbalului copiilor sub 12 ani. Printre ele, la fel ca in ultimii 5 ani, va fi si Romania, care are de aparat performanta de anul trecut, cea mai buna din istoria participarilor – locul 6 la Sao Paulo pentru Academia Hagi, dupa victorii uriase impotriva Italiei si Germaniei si un parcurs extraordinar, care a fost oprit doar de campioana mondiala Japonia.

Oare cine ne va reprezenta in 2015 in Maroc? Echipa unei scoli sau un club de fotbal? Din 28 martie pana in 1 iunie, mii de copii care cred in visul lor vor participa la Cupa Hagi Danone in Cluj, Craiova, Suceava, Bucuresti si la Turneul Final de la Constanta, ghidati de entuziasm si transmitand emotia celei mai tari competitii de fotbal pentru copii din Romania. Visul lor: finala mondiala a Cupei Natiunilor Danone si intalnirea cu ambasadorul turneului, marele Zinedine Zidane.

De-a lungul timpului, Danone Nations Cup a lansat super-fotbalisti care acum joaca la cel mai inalt nivel. Alexandre Lacazette, golgheterul campionatului Frantei, Erik Lamela (vedeta lui Tottenham) sau Giovanni Dos Santos (fost jucator la FC Barcelona) sunt doar cativa dintre ei. Si nu doar actuali fotbalisti au facut parte din aventura Danone, pentru ca si Vincente Del Bosque, David Trezeguet sau Mickael Ballack au fost atrasi de ea si sunt implicati ca ambasadori pentru nationalele lor.

CREDE IN VISUL TAU!

Mai multe informatii despre Danone Nations Cup puteti gasi aici.

 

Comentariile sunt inchise.