Prima pagina > Stiri > La final de Cupa…

Aboneaza-te la RSS


La final de Cupa…

6.06.2012

Am inceput pe 24 martie la Galati si am incheiat pe 1 iunie la Cluj-Napoca. Am vizitat 8 orase: Galati, Rm-Valcea, Timisoara, Baia-Mare, Sibiu, Suceava, Bucuresti, Cluj-Napoca. Am adunat 243 echipe participante (50 echipe de club si 193 echipe ale scolilor) adica 3402 copii care au avut sansa sa joace fotbal. La cea mai mare competitie fotbalistica dedicata lor, au disputat 258 meciuri, aflandu-se pe terenul de fotbal pentru 7530 minute!

La final, a existat o singura castigatoare: Atletico Arad. Ei vor reprezenta Romania la cea mai mare competitie mondiala de fotbal pentru copii: Danone Nations Cup. Intre 6 si 9 septembrie, la Varsovia, se vor duela cu echipe din alte 40 tari pentru faima si recunoastere. Bafta, baieti!

Cupa Hagi Danone este organizata de Danone Romania, Fundatia “Gheorghe Hagi” si 4AllSports&Entertainment, cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si al Federatiei Romane de Fotbal. Partenerii competitiei sunt: Canon Romania, Pepsi Romania, Automobile Bavaria Group, MAN-MHS Truck&Bus, Artimex, Medlife, EuropaFM si Prosport.

 

Multumim!

Comentariile sunt inchise.