Prima pagina > Stiri > La drum! Editia numarul 5 gata de start!

Aboneaza-te la RSS


La drum! Editia numarul 5 gata de start!

20.03.2014

Ediția a cincea a Cupei Hagi Danone a fost prezentată oficial astăzi în cadrul unei conferințe de presă. Cea mai mare competiție de fotbal din România pentru copiii cu vârste între 10 și 12 ani este organizată de Fundația „Gheorghe Hagi” și Danone România și le va oferi în continuare, copiilor pasionați de fotbal, ocazia să facă dovada talentului și ambiției lor.

La ediția din acest a Cupei Hagi Danone participă echipele campioane ale fiecărui județ din România. Cele 48 echipe se întâlnesc în cadrul a opt turnee zonale, câștigătoarele acestora calificându-se la Turneul Final.Gazdele celor opt turnee zonale vor fi: Constanța (22-23 martie), Craiova (29-30 martie), Cluj-Napoca (5-6 aprilie), Timișoara (12-13 aprilie), Piatra-Neamț (26-27 aprilie), Alba-Iulia (10-11 mai), Ploiești (17-18 mai) și București (24-25 mai).

Turneul final al Cupei Hagi Danone 2014 va avea loc la Constanța, la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” din Ovidiu, pe 31 mai și 1 iunie. Pe 31 mai se vor disputa meciurile din grupe și cele eliminatorii, iar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, se va disputa marea finală națională.Câștigătoarea Cupei Hagi Danone din acest an va reprezenta România la Finala Internațională a Cupei Națiunilor Danone la care vor participa echipe din 32 de ţări.

Informații și fotografii oficiale sunt disponibile pe site-ul www.cupahagidanone.ro și pe pagina de Facebook a competiției, facebook.com/CupaHagiDanone.

 

Comentariile sunt inchise.