Prima pagina > Stiri > Kinder Targu-Mures, castigatori de necontestat la Sibiu

Aboneaza-te la RSS


Kinder Targu-Mures, castigatori de necontestat la Sibiu

2.05.2012

Spectatorii veniti sambata la Cupa Hagi Danone au fost uimiti sa vada in meciurile grupei A o echipa braziliana care a maturat tot ce i-a stat in cale. Kinder Targu-Mures a rezolvat ambele meciuri din grupe cu cate un sec 5-0 de fiecare data, calificandu-se en-fanfare in semifinale. In schimb, grupa B a strans echipele “italiene” ale etapei. Cu rezultate stranse aproape in fiecare meci, Odorheiu Secuiesc a reusit sa faca diferenta in fata Brasovului, castigand primul loc din grupa.

Semifinalele si finala au fost parca trase la indigo: 2-2 dupa timpul regulamentar si lovituri de departajare pentru stabilirea castigatoarei. Invingatori din toate aceste loterii au fost “brazilienii” de la Kinder Targu-Mures care isi fac deja bagajele pentru ultima etapa, turneul final de la Cluj-Napoca.

Remarcatii etapei: Ilie Chiseliciuc (Kinder Targ-Mures) – cel mai bun portar, Denis Politic (FC Brasov) – cel mai tehnic jucator, Rares Rus (Kinder Targu-Mures) – golgheter si Ovidiu Horsia (Kinder Targu-Mures) – cel mai bun jucator.

Comentariile sunt inchise.