Prima pagina > Stiri > Crede in visul tau si vei ajunge la New York! Incepe Cupa Hagi Danone nr. 8!

Aboneaza-te la RSS


Crede in visul tau si vei ajunge la New York! Incepe Cupa Hagi Danone nr. 8!

23.03.2017

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani, isi va desfasura anul acesta cea de-a opta editie. Ca in fiecare an, cele mai bune echipe scolare si cluburi de top din tara vor juca pentru sansa unica de a reprezenta Romania la Danone Nations Cup, “Mondialul pustilor”, competitie al carei ambasador e Zinedine Zidane.

Sub sloganul “Crede in visul tau!”, Danone si Fundatia “Gheorghe Hagi” ii invata pe tinerii fotbalisti bazele unei cariere de succes: un stil de viata sanatos, spirit fair-play si profesionalism.

Anual, peste 3000 de copii participa la Cupa Hagi Danone si, pana in prezent, aproape 20.000 de mici fotbalisti au trait experienta competitiei in Romania, iar cei mai norocosi dintre ei au devenit campioni nationali si au jucat pentru prima data in culorile tarii lor la Finala Mondiala Danone pe stadioane celebre ca Wembley, Santiago Barnabeu sau Stade de France.

In prima faza, competitia care i-a lansat, printre altii, pe Gabi Torje si Ianis Hagi, va avea 6 etape zonale, la care vor participa echipele celor mai bune scoli din acele regiuni, dupa cum urmeaza:

1. Etapa Zonala Cluj | Baza Sportiva “Unirea” (25-26 martie)
2. Etapa Zonala Pitesti| Stadionul “Nicolae Dobrin” (1-2 aprilie)
3. Etapa Zonala Timisoara| Liceul cu Program Sportiv “Banatul” (8-9 aprilie)
4. Etapa Zonala Baia Mare | Stadionul “Municipal” (6-7 mai)
5. Etapa Zonala Bucuresti | Liceul cu Program Sportiv “Mircea Eliade” (12-14 mai)
6. Etapa Zonala Craiova | Centrul Turistic pentru Agrement si Sport Dolj (20-21 mai)

Turneul Final al Cupei Hagi Danone se va tine la Academia Hagi din Constanta, intre 1 si 4 iunie. 6 scoli si 6 cluburi vor juca pentru titlul de campioana. Pe langa cele 6 castigatoare ale fazelor zonale, la faza finala a competitiei vor mai participa Luceafarul Cluj-Napoca, Dinamo Bucuresti, FC Steaua Bucuresti, Kinder Sangeorgiu de Mures, CSU Craiova si gazda Academia Hagi.

Castigatoarea turneului final va fi desemnata campioana nationala, iar cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei in luna septembrie, la Danone Nations Cup, cand vor juca la New York pentru titlul suprem, alaturi de alte 31 de mici nationale din toata lumea.

“E deja al optulea an in care, impreuna cu Danone Romania, aducem mii de copii fata in fata cu o prima competitie la nivel profesionist si cu sansa unica de a juca pentru Romana de la o varsta frageda. Cupa Hagi Danone este inceputul perfect pentru cariera unui mic fotbalist, pentru ca, in cadrul turneului, copiii nu au parte doar de experienta sportiva, ci si de educatie pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, fara de care sportivii nu pot face performanta la nivel inalt.”,
a spus Gheorghe Hagi, Ambasadorul Cupei Hagi Danone.

Anul trecut, echipa Academiei Hagi a fost reprezentanta Romaniei la Cupa Natiunilor Danone, turneu ce s-a desfasurat in Paris, pe Stade de France. Cel mai bun rezultat al nostru la turneul mondial s-a inregistrat in 2014, cand tot echipa Academiei Hagi a reusit sa termine competitia pe locul 6, fiind oprita doar de nationala care avea sa castige trofeul, cea a Japoniei.

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:

www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de Facebook a competitiei
www.cupahagidanone.ro | site-ul oficial al competitiei
www.instagram.com/cupahagidanone/ | contul oficial de Instagram al competitiei

Despre Danone Romania

Urmând misiunea de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, Danone este lider în domeniul produsele lactate proaspete, structurându-și afacerea pe patru linii de business: produse lactate, apă îmbuteliată, alimentație specială pentru bebeluși șinutriție medicală.

Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca leac pentru infecțiile intestinale care afectau în special copiii. Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete, gustoase și nutritive.

În România, Danone este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu peste 90 de sortimente, realizate în majoritate în fabrica din București. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.

 

Comentariile sunt inchise.