Prima pagina > Stiri > Gheorghe Hagi i-a premiat pe cei mai buni fotbalişti ai Cupei Hagi Danone la Cluj-Napoca

Aboneaza-te la RSS


Gheorghe Hagi i-a premiat pe cei mai buni fotbalişti ai Cupei Hagi Danone la Cluj-Napoca

10.05.2010

Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a şasea etape a Cupei „Hagi Danone”, meciurile disputându-se sâmbătă şi duminică (8-9 mai 2010) la Baza Sportivă „Unirea”. Competiţia cluburilor a fost câştigată de echipa Viitorul Zalău, iar în competiţia şcolilor cea mai bună echipă s-a dovedit a fi Şcoala „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca. Ambele echipe s-au calificat la turneul final de la Constanţa.

Finala cluburilor a adus faţă în faţă două echipe din afara oraşului Cluj-Napoca, Viitorul Zalău şi LPS Satu-Mare. Dupa ce la finalul timpului regulamentar, scorul era egal (0-0), loteria loviturilor de pedeapsă a adus calificarea echipei din Zalau, cu scorul de 3-1, în ciuda eforturilor lui Sebastian Moroz, portarul celor de la Satu-Mare. Echipa lui Moroz obţinuse calificarea în finală tocmai în urma evoluţiei sale incredibile din semifinale. Sebastian Moroz a apărat 6 lovituri de pedeapsă, consecutiv şi a transformat-o pe cea decisivă!

Echipa şcolii „Ion Agârbiceanu” a obţinut calificarea la turneul final de la Constanţa, după victoria cu 2-0 în faţa celor de la Şcoala „Ion Creangă”. Răzvan Moşuti, căpitanul echipei şcolii „Ion Agârbiceanu” a fost o adevărată armă secretă în finală, el coordonând apărarea perfect pe toată durata meciului din postura de fundaş central.

Cei mai talentaţi jucători ai Cupei „Hagi Danone” au primit din partea organizatorilor premii speciale. Astfel, Sergiu Bercean de la Viitorul Zalău a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, iar colegul său de echipă Alexandru Baican, a fost desemnat unul dintre golgheterii turneului. Titlul de cel mai bun portar i-a fost oferit lui Sebastian Moroz, portarul celor de la LPS Satu-Mare, iar cel mai tehnic jucător a fost desemnat Denis Cubas, tot de la LPS Satu-Mare. Semifinaliştii Robert Lăcătuş de la CFR Cluj şi Sebastian Ster de la Xela Baia-Mare au fost desemnaţi şi ei golgheteri ai competiţiei.

Alexandru Baican, golgheterul celor de la Viitorul Zalău a răspuns cu o voce sigură: „O să ne antrenăm foarte mult şi o să câştigăm şi acolo!” atunci când a fost întrebat ce vor face el şi colegii săi până la turneul final de la Constanţa.

În competiţia şcolilor, cel mai prolific marcator a fost Alexandru Chereteş de la Şcoala „George Coşbuc” din Cluj-Napoca, el marcând şase goluri pentru echipa sa. Cea mai frumoasă galerie a fost aleasă cea a şcolii „Liviu Rebreanu” din Cluj-Napoca, suporterii încurajandu-şi favoriţii cu frenezie de-a lungul celor două zile de competiţie

Comentariile sunt inchise.