Prima pagina > Stiri > Gheorghe Hagi i-a premiat pe castigatorii de la Bucuresti

Aboneaza-te la RSS


Gheorghe Hagi i-a premiat pe castigatorii de la Bucuresti

17.05.2010

Ultima etapă locală a Cupei „Hagi Danone” a avut loc la Bucureşti, vineri, sâmbătă şi duminică (14-16 mai 2010) pe stadionul „Rocar”. Cele mai bune echipe, care s-au calificat pentru turneul final național de la Constanța, sunt CSS 2 București pentru competiția cluburilor și Liceul „Mircea Eliade” pentru competiția școlilor.

Adversara campioanei cluburilor din finala competiției a fost Petrolul 95 Ploiești. După un meci foarte disputat, încheiat cu scorul de 0-0, cele două formații au ajuns la loviturile de departajare. Cele două echipe au mers la egalitate până la scorul de 4-4. Ultima serie de lovituri de pedeapsă a adus și victoria echipei din București. Ploieștenii au ratat, iar Cristian Isăilă, căpitanul celor de la CSȘ 2, a transformat penaltyul decisiv!

În competiția școlilor, finala a fost una fără istoric. Echipa Liceului „Mircea Eliade” i-a învins pe cei de la Școala Generală nr. 102 „General Eremia Grigorescu” cu scorul de 6-1, trei dintre goluri fiind marcate de Cătălin Mirea și două de către Mihai Dobre. Cei doi jucători ai Liceului „Mircea Eliade” au marcat împreună 26 din cele 30 de goluri ale echipei campioane. Cătălin Mirea a câștigat titlul de golgheter al competiției, cu cincisprezece reușite, cu patru mai multe decât coechipierul său Mihai Dobre.

Gheorghe Hagi, ambasadorul Cupei „Hagi Danone”, Bogdan Ioachim, directorul de comunicare al Danone România și Laurențiu Oprea, inspector de Educație Fizică și Sport București, au premiat echipele clasate pe podium, precum și pe câștigătorii premiilor speciale. La turneul cluburilor, titlul de cel mai bun jucător a fost acordat lui Cristian Isăilă, de la CSȘ 2 București, în timp ce coechipierul său, Alexandru Dumitru, a primit titlul de cel mai bun portar. Jucătorii lui Petrolul 95 Ploiești au fost și ei premiați, astfel: Mihai Ene și Ionuț Pârvu au primit titlurile de cel mai tehnic jucător, respectiv golgheterul turneului. Primele trei echipe clasate în cele două turnee au primit din partea organizatorilor cupe şi diplome de participare, dvd-uri (”Hagi – Vol. 1 Naţionala”) şi produse Danone.

Cea mai frumoasă galerie a fost aleasă cea a Școlii Generale nr. 146 „I.G. Duca” din București, suporterii încurajandu-şi favoriţii cu frenezie de-a lungul celor două zile de competiţie. Galeria echipei Școlii Generale nr. 146 „I.G. Duca” a fost premiată cu un set de echipament sportiv oferit de sponsorul competiţiei, hummel.

Comentariile sunt inchise.