Prima pagina > Stiri > Fotbalul nu ține cont de vârstă: campioană–surpriză la Cluj!

Aboneaza-te la RSS


Fotbalul nu ține cont de vârstă: campioană–surpriză la Cluj!

30.03.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima etapa a Cupei Hagi Danone 2015 a avut loc week-end-ul trecut la Cluj – Napoca. Pe terenurile Bazei Sportive „Unirea” cei mai talentati fotbalisti de 10-12 ani din Cluj au dat startul celei de-a sasea editii a competitiei.

Dupa doua zile pline de meciuri intense, 5 dintre ele incheiate la penalty-uri, finala de duminica s-a jucat intre Scoala Gimnaziala „Ion Agarbiceanu”, una dintre favorite, si Liceul Teoretic „Eugen Pora”, revelatia turneului, care avea echipa formata in majoritate din jucatori cu doi ani mai mici decat restul adversarilor.

Sub privirile jucatorilor lui CFR Cluj, Ciprian Deac si Gregory Tade, fotbalistii de doar 10 ani de la „Eugen Pora” si-au continuat jocul spectaculos si in finala, pe care au castigat-o cu 3:0, rezultat care ii califica la Turneul Final de la Constanta (28 mai – 1 iunie). Campionii de la „Eugen Pora” nu au plecat de la Baza Unirea doar cu trofeul pentru locul 1, ei au reusit sa obtina si premiile individuale pentru cel mai bun portar si cel mai bun marcator al competitiei.

Dupa etapa de la Cluj – Napoca, gazda urmatoarei faze zonale va fi Craiova, la finalul acestei saptamani, in 4 si 5 aprilie. Tabloul celor 4 etape zonale va fi completat de Suceava (25-26 aprilie) si Bucuresti (15-17 mai). Cele 4 castigatoare ale acestor faze destinate echipelor scolilor vor merge la Turneul Final de la Constanta, unde se vor alatura celor 8 cluburi de fotbal invitate de Fundatia „Gheorghe Hagi” si vor juca pentru trofeul de campioana a Cupei Hagi Danone si sansa unica de a reprezenta Romania la mondialul pustilor, Danone Nations Cup, in Maroc, in luna octombrie.

Rezultatele complete de la faza zonala Cluj sunt aici.

Poze de la prima etapa a Cupei Hagi Danone puteti gasi aici: ziua 1 si ziua 2.

Comentariile sunt inchise.