Prima pagina > Stiri > Electrica Timișoara va reprezenta România la Danone Nations Cup 2013!

Aboneaza-te la RSS


Electrica Timișoara va reprezenta România la Danone Nations Cup 2013!

17.07.2013

București, 17 iulie 2013

După rejucarea meciurilor finale ale Cupei Hagi Danone, ieri, 16 iulie 2013, echipa care va reprezenta România în competiția internațională pentru copii care se desfășoară în acest an pe stadionul Wembley din Londra, este Electrica Timisoara. Rejucarea meciurilor finale din Cupă a avut loc în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF și în spiritul de corectitudine și fair-play care a caracterizat constant Cupa “Hagi Danone”.

Ieri, de la ora 10:00, la Centrul de Fotbal „Buftea” al FRF, s-au jucat meciurile: Sporting Junior Vaslui vs Interstar Sibiu și Electrica Timișoara vs CFR Cluj. Primul meci a fost câștigat de Interstar Sibiu cu 0-3, prin neprezentarea echipei Sporting Junior Vaslui, iar cel de-al doilea a fost câștigat de Electrica Timișoara cu scorul de 2-1.

Finala Interstar Sibiu vs Electrica Timișoara s-a disputat de la ora 17:15 și a fost câștigată de Electrica Timișoara, cu scorul de 2-1. Astfel, echipa care va reprezenta România la Danone Nations Cup este Electrica Timișoara. Echipa timișoreană se alătură celorlalte 31 echipe participante la cea mai mare competiție mondială de fotbal pentru copiii sub 12 ani. Finala Internațională Danone are loc anul acesta la Londra, între 5 și 7 septembrie. Meciurile din ziua de 7 septembrie, inclusiv finala mare și finala mică, se vor disputa pe stadionul Wembley.

Rejucarea meciurilor finale ale Cupei Hagi Danone a avut loc în urma hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF și a Comisiei de Recurs a FRF, dar și în spiritul de corectitudine și fair-play care au caracterizat constant Cupa “Hagi Danone”.

Organizatorii Cupei, împreună cu Comisia de Copii și Juniori a FRF, au decis rejucarea meciurilor din fazele superioare ale Turneului Final al Cupei Hagi Danone, pentru stabilirea echipei care va reprezenta România la Danone Nations Cup 2013.

Reamintim faptul că decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF a fost aceea de sancționare a CSS Corabia cu pierderea tuturor meciurilor disputate la Turneul Final al Cupei Hagi Danone, de la Arad, între 31 mai și 1 iunie 2013.

Pentru organizatori, parteneri, suporteri și mai ales pentru participanți, considerăm că această situație, deși una neplacută, reafirmă faptul că valorile de fair-play, corectitudine și spirit sportiv sunt aceleași pentru toți participanții la Cupa “Hagi Danone” și trebuie respectate!

Cupa ”Hagi Danone” este parte integrantă a turneului Danone Nations Cup, destinat copiilor între 10 şi 12 ani, şi organizat de grupul Danone din anul 2000. La nivel mondial, Danone Nations Cup este cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copiii sub 12 ani, susţinută de FIFA. Electrica Timișoara va reprezenta România la Finala Internaţională Danone, la care vor participa 32 de ţări. În toamnă, la Londra, între 5 și 7 septembrie, jucătorii echipei noastre se vor întâlni cu marele fotbalist francez Zinedine Zidane, ambasadorul Danone Nations Cup.

Informaţii şi fotografii oficiale sunt disponibile pe site: www.cupahagidanone.ro şi pe pagina de Facebook a competiţiei: facebook.com/CupaHagiDanone.

Comentariile sunt inchise.