Prima pagina > Finala Mondiala > Destinatie finala: Wembley!

Aboneaza-te la RSS


Destinatie finala: Wembley!

4.09.2013

România participă la Cupa Mondială de Fotbal pentru copii! Juniorii de la Electrica Timișoara vor fi timp de 3 zile cei mai mici „tricolori” participanți la o competiție mondială de fotbal, Cupa Națiunilor Danone. Turneul final mondial este dedicat câștigătoarelor competițiilor naționale Danone, din 32 de țări.

În Anglia, campionii României vor avea şansa să joace pe Wembley, stadionul supranumit de Pele,  „catedrala fotbalului”; locul de unde naționala României nu a plecat niciodată învinsă. Noul stadion Wembley, inaugurat în 2007, a fost gazda a două finale ale UEFA Champions League, în 2011 și 2013, marcând astfel un record în istoria competiției.

Echipa României îl va avea alături pe Gheorghe Hagi, ambasadorul Cupei ”Hagi Danone”, chiar în ziua disputării meciului final de pe stadionul Wembley, locul unde, în urmă cu 28 ani, „Regele fotbalului românesc” lăsa o amintire memorabilă, zguduind bara porții lui Peter Shilton cu un șut de la 25 de metri distanță.

La Finala Internaţională Cupa Națiunilor Danone, juniorii din România vor avea șansa să fie parte dintr-un fenomen mondial, o competiție la care au luat parte în 2013 peste 2,5 milioane de copii, de pe patru continente.

Lotul României pentru finala Danone Nations Cup de la Londra este următorul: Robert Popeț, Alexandru Daminescu, David Miculescu, Nicolae Șofran, Denis Drețcanu, Gino Bușu, Victor Bînzar, Lucian Vidican, Eric Pascu, Răzvan Morariu, Casian Vicol, Andrei Carabaș, jucători și Marius Nichitean antrenor.

Comentariile sunt inchise.