Prima pagina > Stiri > Cupa “Hagi Danone” vine la Suceava

Aboneaza-te la RSS


Cupa “Hagi Danone” vine la Suceava

16.04.2010

Sambata si duminica, Stadionu “Areni” din Suceava va gazdui meciurile celei de-a treia etape a Cupei Hagi Danone, competitie dedicata copiilor talentati la fotbal, cu varste intre 10 si 12 ani. In competitia scolilor s-au inscris 32 de echipe din judetul Suceava, programul meciurilor fiind disponibil in sectiunea “etape”; meciurile se vor juca in sistem eliminatoriu. In competitia cluburilor se vor infrunta cele mai bune 6 echipe calificate la turneul zonal: Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni (Judeţul Suceava), Poli Iaşi (Judeţul Iaşi), FCM Bacău (Judeţul Bacău), FC Vaslui (Judeţul Vaslui), Ceahlăul Piatra Neamţ (Judeţul Neamţ) şi CSŞ Botoşani (Judeţul Botoşani). Acestea vor fi impartite in doua grupe, cele mai bune 2 echipe urmad a se intalni in semifinale.

Sambata, meciurile vor incepe de la ora 8:30, urmand a se incheia la ora 18:30, iar duminica echipele vor intra pe teren incepand cu ora 10:00. Finala scolilor va avea loc de la ora 12:30, iar de la ora 13:00 cele mai bune doua echipe de club isi vor disputa calificarea la turneul final de la Constanta.

Concursurile Cupei  Hagi Danone continua si la Suceava. Poti castiga numeroase premii puse in joc de sponsorii competitiei: Danone, hummel si Canon la tombola Cupa Hagi Danone, la concursurile de sutat la poarta, dar si daca raspunzi corect la intrebarile adresate spectatorilor prezenti. Pentru cei care vor sa isi dovedeasca abilitatile de fotbalisti in jocul FIFA10, ESL Romania a amenajat o zona de console xbox unde vor fi organizate numeroase concursuri.

Nu uita si de concursurile de fotografie si reportaj despre care poti afla mai multe pe site, la sectiunea “fan zone”.

Gazda evenimentului Cupa “Hagi Danone” este Radu Constantinescu, prezentatorul emisiunii “Drum cu prioritate” de la EuropaFM.

Comentariile sunt inchise.