Prima pagina > Stiri > Cupa Hagi Danone vine la Galati

Aboneaza-te la RSS


Cupa Hagi Danone vine la Galati

19.03.2010

Cupa Hagi Danone, cel mai asteptat eveniment fotbalistic pentru copii, debuteaza la Galati. Baza sportiva Siderurgistul va fi locul de intalnire pentru cele mai bune echipe de fotbal ale scolilor din Galati, dar si pentru cele 6 echipe de juniori calificate la faza finala a turneului zonal.
Timp de doua zile, sambata, 27 si duminica 28 martie, cei mai talentati copii la fotbal din orasul tau isi vor disputa calificarea la turneul final al Cupei Hagi Danone, de la Constanta.

Cupa Hagi Danone, cel mai asteptat eveniment fotbalistic pentru copii, debuteaza la Galati. Baza sportiva Siderurgistul va fi locul de intalnire pentru cele mai bune echipe de fotbal ale scolilor din Galati, dar si pentru cele 6 echipe de juniori calificate la faza finala a turneului zonal.Timp de doua zile, sambata, 27 si duminica 28 martie, cei mai talentati copii la fotbal din orasul tau isi vor disputa calificarea la turneul final al Cupei Hagi Danone, de la Constanta.

Te asteptam la stadion sa iti incurajezi echipa favorita, sa iei parte la concursurile organizate si sa castigi o multime de premii!

Intra acum la sectiunea “Fan Zone” de pe www.cupahagidanone.ro si afla mai multe despre concursurile Cupei Hagi Danone.

Comentariile sunt inchise.