Prima pagina > Stiri > Cupa Hagi Danone. Next stop: Suceava!

Aboneaza-te la RSS


Cupa Hagi Danone. Next stop: Suceava!

21.04.2015

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, a ajuns la cea de-a sasea editie. Turneul al carui ambasador este Gheorghe Hagi si care a lansat multi dintre pustii talentati ai tarii vine in week-end-ul 25-26 aprilie la Suceava, pentru a doua etapa a competitiei.

Competitia are 4 etape zonale, care sunt rezervate echipelor scolilor, in Cluj-Napoca (28-29 martie), Craiova (4-5 aprilie), Suceava (25-26 aprilie) si Bucuresti (15-17 mai).

Turneul Final va avea loc la Constanta (28 mai – 1 iunie), unde vor participa cele 4 campioane ale scolilor, alaturi de cele mai bune 8 cluburi de fotbal din tara, invitate de catre Fundatia „Gheorghe Hagi”.

Cea de-a treia etapa de la Suceava va avea loc la Stadionul Areni, iar meciurile se vor desfasura dupa urmatorul program:

Sambata, 25 aprilie: saisprezecimi si optimi (de la ora 14:00 la ora 19:00)

Duminica, 26 aprilie: sferturi (9:00), semifinale (10:30) si finala (12:00)

Prima etapa s-a jucat la Cluj-Napoca in 28 si 29 martie si a fost castigata de pustii de la Liceul Teoretic „Eugen Pora”, iar cea de-a doua etapa s-a jucat la Craiova (4 – 5 aprilie), unde campioni au iesit copiii de la Scoala Gimnaziala “Elena Farago”.

Campioana fazei zonale se va califica la Turneul Final de la Constanta, iar castigatoarea Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup in Maroc, unde se va lupta pentru trofeul suprem alaturi de alte 31 de echipe nationale din intreaga lume. Anul trecut, la finala mondiala din Brazilia, Romania a obtinut cea mai buna performanta din istorie: locul 6 pentru Academia Gheorghe Hagi.

Pentru mai multe detalii legate de Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe https://www.facebook.com/CupaHagiDanone

 

Comentariile sunt inchise.