Prima pagina > Stiri > Cupa ”Hagi Danone”, în premieră la Craiova!

Aboneaza-te la RSS


Cupa ”Hagi Danone”, în premieră la Craiova!

8.04.2011

Anul acesta, Craiova intra pe harta fotbalistica a Cupei Hagi Danone. Aflata la cea de-a doua editie, cea mai mare competitie de fotbal pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani, isi va disputa cea de-a treia etapa la Scoala de Fotbal “Gica Popescu” la sfarsitul acestei saptamani. Cele 6 echipe calificate dupa competitiile judetene vor evolua in 2 grupe, primele doua locuri asigurand calificarea in faza eliminatorie. La Scoala “Gica Popescu”, fanii fotbalului ii vor putea urmari pe pustii de la CSM Rm. Vâlcea, FC Argeş Piteşti, CSŞ Petrolul Târgovişte, CSŞ Alexandria, FC Caracal si pe cei mai talentati fotbalisti ai Craiovei, componentii echipei Academiei de Fotbal “Gica Popescu”.

Sambata, meciurile se vor disputa de la orele 9, 12 si 17, iar duminica de la ora 10, finala urmand sa aiba loc la ora 13:00.

Micii fotbalisti craioveni, aflati sub comanda lui Mitica Barbu se vor duela pentru calificarea la turneul final de la Timisoara si, implicit, pentru marele premiu: reprezentarea Romaniei la Finala Mondiala Danone. Turneul international va aduna alte 40 de echipe la start si se va desfasura in Spania, pe Santiago Bernabeu, stadionul celestilor din Madrid.

Comentariile sunt inchise.