Prima pagina > Stiri > CSS Corabia navigheaza cu succes spre turneul final de la Arad

Aboneaza-te la RSS


CSS Corabia navigheaza cu succes spre turneul final de la Arad

15.04.2013

CSS Corabia a castigat duminica etapa zonala de la Pitesti si s-a calificat la turneul final al Cupei Hagi Danone. Cei mai valorosi juniori ai judetului Olt au castigat cu scorul de 2-0 finala jucata impotriva craiovenilor de la Scoala de Fotbal Gica Popescu. Jucatorul providential pentru micii corabieri a fost Jovan Mirkovic, marcatorul a sapte goluri. Castigatorii au fost premiați de fostul component la echipei Steaua Bucuresti, Ilie Barbulescu, castigator al Cupei Campionilor Europeni in 1986.

Desfasurata pentru prima oara la Pitesti, Cupa Hagi Danone a adunat la start echipele: ACS FC Dănuț Coman Pitești, Școala de Fotbal Gică Popescu Craiova, Hidro Rm. Vâlcea, CSS Corabia, CSS Târgoviște și CSS Turnu Măgurele. Echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă s-au întâlnit în semifinale: Scoala de Fotbal Gica Popescu – CSS Turnu-Magurele (scor: 1-0) și Hidro Rm-Valcea – CSS Corabia ( scor: 0-3), câștigătoarele jucând în ultimul act al competiției de la Pitesti.

La premii individuale, CSS Corabia si-a adjudecat titlurile de golgheter – Jovan Mirkovic, cu sapte goluri si de cel mai bun jucator – Eugen Militaru. Cealalta finalista a etapei, Scoala de Fotbal Gica Popescu l-a avut in echipa pe cel mai tehnic jucator, Andrei David, in timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a fost acordat lui Laurentiu Mitranus de la CSS Turnu-Magurele.

Comentariile sunt inchise.