Prima pagina > Stiri > Craiova a strans panzele Corabiei

Aboneaza-te la RSS


Craiova a strans panzele Corabiei

2.04.2012

Final pe muchie de cutit la cea de-a doua etapa a Cupei Hagi Danone, la Ramnicu-Valcea cu doua echipe oltenesti in rolurile principale: CSS Corabia si AS “Casa Bogdan” Craiova. Dupa ce in meciul din grupa craiovenii nu au avut emotii, in finala marinarii de apa dulce s-au dovedit a fi echipati cu o corabie ceva mai rezistenta. Astfel, finala s-a terminat cu un sec 0-1 pentru Casa Bogdan Craiova care va merge la turneul final de la Cluj-Napoca.

Remarcatii turneului au fost Adrian Nechifor (AS “Casa Bogdan” Craiova) – cel mai bun jucator al turneului si golgheter, Jovan Markovic (CSS Corabia) – cel mai tehnic jucator, Costi Soare (ACSFC “Dani Coman” Pitesti) – cel mai bun portar si Giani Gherghiceanu (CSS Alexandria) – golgheter. Premiile le-au fost inmanate de catre Iancu Carabageac, considerat cel mai bun fotbalist din istoria fotbalului valcean si Gabriel Mangalagiu, golgheterul alltime al echipei fanion a orasului, CSM Rm-Valcea.

Pentru Cupa Hagi Danone urmeaza etapa de la Timisoara, pe 7 si 8 aprilie unde vor participa si echipe de la scolile timisorene.

Comentariile sunt inchise.