Prima pagina > Stiri > Cluj-Napoca, prima oprire catre Madrid

Aboneaza-te la RSS


Cluj-Napoca, prima oprire catre Madrid

24.03.2011

Cupa Hagi Danone, competitia numarul 1 la fotbal pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani debuteaza sambata si duminica (26-27 martie) la Cluj-Napoca. Sambata si duminica la Baza Sportiva “Unirea” din cartierul Manastur 38 de echipe isi vor disputa cele doua locuri la turneul final de la Timisoara si, implicit, una dintre cele 14 sanse de a fi echipa care va reprezenta Romania la Finala Internationala de la Madrid!
Cupa Hagi Danone cuprinde doua competitii paralele, una destinata scolilor din oras, la care sunt inscrise 32 de echipe, si una a cluburilor. La cea din urma vor participa 6 echipe, castigatoare ale turneelor disputate in judetele din zona Cluj: LPS Satu-Mare, Viitorul Zalau, FC Mara 2010 Baia-Mare, Universitatea Cluj, Gloria Bistrita si Luceafarul Oradea. Programul meciurilor scolilor este disponibil deja la sectiunea “Etape/Cluj-Napoca”, urmand ca cel al cluburilor sa fie publicat dupa tragerea la sorti de vineri seara.
Fanii echipelor participante, dar si amatorii de fotbal din Cluj-Napoca sunt asteptati la Baza Sportiva “Unirea” unde ii vor putea urmari pe micii fotbalisti, dar vor putea castiga si premiile puse in joc la concursurile organizate de sponsorii Cupei Hagi Danone.
Finalele etapei Cluj-Napoca vor avea loc duminica de la ora 12:30, iar ceremonia de premiere se va desfasura de la ora 14:00. Invitati sa ii premieze pe cei care vor reprezenta Clujul la turneul final de la Timisoara, sunt: Remus Vlad, Marius Popescu, Remus Campeanu precum si alte personalitati ale fotbalului clujean.

Comentariile sunt inchise.