Prima pagina > Stiri > Chipciu i-a premiat pe pustii de la Eliade dupa etapa de la Bucuresti!

Aboneaza-te la RSS


Chipciu i-a premiat pe pustii de la Eliade dupa etapa de la Bucuresti!

23.05.2016

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani, a avut in week-end-ul 13-15 mai etapa a patra a celei de-a saptea editii. Pe terenurile Liceului cu Program Sportiv “Mircea Eliade”, copiii de la cele mai bune 64 de scoli din Bucuresti au jucat pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi (Constanta, 26-29 mai).

Incurajati de pe margine de colegi, parinti, profesori si urmariti de jucatorul Stelei si al nationalei, Alex Chipciu, pustii de la LPS “Mircea Eliade” au castigat a patra faza zonala a Cupei Hagi Danone, dupa ce i-au invins cu 1-0 in finala pe copiii de la Scoala “Sfantul Pantelimon”.

La Turneul Final al Cupei Hagi Danone de la Constanta, 6 scoli si 6 cluburi vor juca pentru titlul de campioana a Romaniei. Scolile care iau parte sunt cele 4 castigatoare ale fazelor zonale (Scoala “Traian” din Pitesti, LPS “Banatul” din Timisoara, Scoala “Bosanci” din Suceava si LPS “Mircea Eliade” din Bucuresti) si doua scoli invitate in urma rezultatelor obtinute in anii trecuti: Liceul Teoretic “Eugen Pora” din Cluj si Scoala Gimnaziala “Liviu Rebreanu” din Targu-Mures.

Cele 6 cluburi de fotbal care viseaza sa ajunga la Paris cu pustii lor de viitor sunt CS Dinamyk Craiova, ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, Luceafarul Drobeta Turnu-Severin, CS Kinder Targoviste si ACS Viitorul Cluj, impreuna cu gazda competitiei, echipa Academiei Hagi.

Castigatoarea turneului final va fi desemnata campioana nationala, iar cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei la Danone Nations Cup in toamna, cand vor juca la Paris pentru titlul suprem alaturi de alte 31 de mici nationale din toata lumea. In 2015, echipa Academiei Hagi a jucat pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone din Marrakech, Maroc.

Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:

www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de facebook a competitiei

#CHD2016 #credeinvisultau

 

Comentariile sunt inchise.