Prima pagina > Stiri > CHD 2021 – Cu toții, mult mai puternici!

Aboneaza-te la RSS


CHD 2021 – Cu toții, mult mai puternici!

24.04.2020

Întrucât Planeta se confruntă cu o pandemie care ne afectează pe toți, prioritatea Cupei Hagi Danone este protejarea sănătății și siguranței tuturor participanților la acest turneu – jucători, profesori, părinți, suporteri, angajați și parteneri.
După o coordonare cu autoritățile relevante la nivel local și global (Danone Group) și în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și cu reglementările emise de forurile din România, am decis – pentru prima dată în istoria acestei competiții – să anulăm turneul Cupa Hagi Danone planificat în acest an.
Pentru organizatorii Cupei Hagi Danone, Making Of Promotion și Danone România, a fost o decizie dificilă, luând în considerare că turneul era unul dintre cele mai așteptate evenimente anuale pentru mii de copii din unitățile școlare.
Alături de partenerul nostru tradițional, Ministerul Educației și Cercetării, vom continua promovarea sportului ca o forță spre binele și încurajarea copiilor.
În decizia noastră am ținut cont și de anularea sau amânarea pentru 2021 a unor importante competiții mondiale din lumea sportului – Jocurile Olimpice de la Tokyo, Campionatul European de fotbal, unde era implicată și capitala României, sau Turneele de tenis de la Roland Garros și Wimbledon.
În contextul pandemiei COVID-19, vă informăm că Danone Group a decis să anuleze finala mondială programată pentru octombrie 2020, în Indonezia.
Împreună cu Ministerul Educației și Cercetării, vom continua să organizăm această competiție de tradiție – cea mai mare din România, pe segmentul de vârstă 10 – 12 ani – în 2021, când ne vom întoarce, cu toții, mult mai puternici!

Comentariile sunt inchise.