Prima pagina > Stiri > Cei mai buni “kinderi”!

Aboneaza-te la RSS


Cei mai buni “kinderi”!

12.05.2014

Etapa numarul sase a Cupei Hagi Danone si-a desemnat castigatoarea: Kinder Sangeorgiu de Mures. Pustii antrenati Gheorghe Olah vor participa la turneul final al competitiei, la Constanta, pe 31 mai si 1 iunie.

In meciul final, Kinder a trecut de Unirea Tarlugeni cu scorul de 4-1, in ciuda presiunii si a dominarii permanente a “gazdelor”. Scorul a fost deschis de Unirea Tarlugeni, dar contraatacurile taioase si fazele realizate in viteza ale celor de la Kinder au adus 4 goluri in poarta echipei din judetul Brasov.

Kinder a dominat si la premiile acordate remarcatilor etapei cu titlul de cel mai bun jucator si golgheter – Rares Trif  si cu inca doi golgheteri, Narcis Puscas si Dan Chiorean. Cel mai tehnic jucator a fost declarat Claudiu Comanelea-Unirea Tarlugeni, iar Alex Bucica de la FC Odorhei a intrat si el in galeria golgheterilor cu doua reusite.

Paul Cioflica, declarat cel mai bun portar a fost  eroul celor de la Viitorul Abrud. Paulica a reusit prin interventiile sale sa isi impinga echipa pana in semifinale acolo unde a aparat cu o fisura la unul dintre degetele mainii drepte.

Cupa merge mai departe si se opreste saptamana aceasta, pe 17 si 18 mai la Ploiesti, pe stadionul Conpet.

Comentariile sunt inchise.