Prima pagina > Stiri > Ceahlaul Piatra Neamt si Scoala Nr.12 se califica la turneul final national de la Constanta

Aboneaza-te la RSS


Ceahlaul Piatra Neamt si Scoala Nr.12 se califica la turneul final national de la Constanta

19.04.2010

Cupa „Hagi Danone” si-a desemnat la sfarsitul saptamanii trecute echipele calificate in urma turneului zonal de la Suceava. Astfel, echipele Ceahlaul Piatra-Neamt (in competitia cluburilor) si Scoala nr. 12 LPS Suceava (in intrecerea scolilor) vor reprezenta Suceava la turneul final de la Constanta.

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt a castigat finala turneului cluburilor in fata celor de la FC Vaslui, cu scorul de 5-4, dupa executarea loviturilor de pedeapsa.

Cea mai buna echipa in turneul scolilor s-a dovedit a fi cea a elevilor Scolii nr. 12 LPS din Suceava. Acestia s-au impus tot in urma loviturilor de pedeapsa, in fata echipei Scolii Dumbraveni, cu scorul de 8-7.

Jucatorii echipei Ceahlaul Piatra Neamt au cucerit si doua dintre premiile speciale oferite de organizatori. Andrei Nica a fost desemnat cel mai bun jucator, iar colegul sau de echipa, Marius Chelaru, a fost declarat cel mai bun portar. Dragos Dumitru de la Politehnica Iasi a fost premiat cu titlul de cel mai tehnic jucator, in timp ce titlul de golgheter a fost adjudecat de Virgil Ciobanu de la FC Vaslui.

In competitia scolilor, titlul de golgheter a fost castigat de Marius Tofanel de la Scoala Dumbraveni, perdanta finalei.

Cei peste 2000 de spectatori prezenti la meciurile de la Cupa „Hagi Danone” au avut parte de partide de fotbal spectaculoase, oferite de cele 38 de echipe prezente, numarand peste 500 de copii cu varste intre 10 si 12 ani.

Cele doua finale au fost traite la intensitate maxima, ambele fiind incheiate in urma loviturilor de departajare. Intrebat fiind la festivitatea de premiere ce isi doreste sa realizeze mai departe impreuna cu echipa sa, Andrei Nica, cel mai bun jucator al competitiei cluburilor, a spus: „Vreau sa mergem la Constanta ca sa luam locul 1 si sa mergem in Africa de Sud!”

La turneul final de la Constanta sunt calificate echipele Luceafarul Braila, Aripi LPS Pitesti si Ceahlaul Piatra Neamt – pentru competitia cluburilor, Scoala Numarul 13 ”Stefan cel Mare” Galati, Scoala ”I.Gh. Duca” Ramnicu Valcea si Scoala nr. 12 LPS Suceava.

Comentariile sunt inchise.