Prima pagina > Stiri > Ceahlaul de necucerit!

Aboneaza-te la RSS


Ceahlaul de necucerit!

28.04.2014

Juniorii Ceahlaului Piatra-Neamt au reusit sa castige finala jucata impotriva celor de la SC Bacau si vor participa la turneul final de la Constanta. Inceputa cu emotii in grupe, dupa infrangerea dramatica in fata CSMS Iasi (2-3), povestea micutilor pietreni s-a incheiat cu succes dupa victoria la limita (1-0) impotriva SC Bacau din finala.

Sustinuti de o puternica galerie, juniorii antrenorului Gabi Radulescu nu i-au slabit din pressing pe bacauani, reusind sa marcheze in repriza a doua golul victoriei. Cu doi remarcati in teren – George Ungureanu, declarat cel mai bun jucator si Stefan Mitrea, declarat cel mai bun portar – pietrenii se pregatesc acum de turneul final de la Constanta.

In rol de dublu remarcat – golghegter (5 goluri) si cel mai tehnic jucator, Stefan Stefanovici, capitanul celor de la CSMS Iasi nu a putut sa isi conduca echipa pana in finala. Iesenii au terminat grupa pe primul loc, dar nu au putut sa ii depaseasca pe cei de la SC Bacau in semifinale, ratand doua dintre loviturile de departajare.

Urmatoarea etapa a Cupei Hagi Danone va avea loc la Alba-Iulia pe 10 si 11 mai, la Stadionul “Cetate”. Vor participa echipele campioane din Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita si Mures.

Comentariile sunt inchise.