Prima pagina > Stiri > Castigara oltenii! Dinamyk la turneul final!

Aboneaza-te la RSS


Castigara oltenii! Dinamyk la turneul final!

30.03.2014

O finala electrizanta a incheiat turneul zonal de la Craiova. Dinamyk din localitate si echipa Grupului Scolar Agricol Nucet au oferit un meci spectaculos celor aproximativ 300 de spectatori prezenti,  incheiat cu 3-2 pentru echipa craioveana.

Cu marele Rodion Camataru, “gheata de aur” a Europei, invitat special sa dea lovitura de incepere, meciul a debutat furtunos cu “dinamicii” asaltand poarta micutilor nuceteni. Condusi cu 2-0 inca din primele minute, fotbalistii de la GSA Nucet au revenit in meci la 2-1 si la 3-2, dar craiovenii au reusit sa incheie meciul victoriosi, dupa un intreg sir de ocazii ratate.

Premierea l-a avut ca invitat pe Ion Geolgau, fostul mijlocas al Craiovei Maxima. Au fost premiati cel mai bun portar – Robert Popa (CSM Rm.-Valcea, golgheterul turneului – Teodor Draghici (Dinamyk Craiova), cel mai tehnic jucator – Octavian Popescu (GSA Nucet) si cel mai bun jucator – Robert Popescu (Dinamyk Craiova).

Programul si rezultatele complete pot fi consultate in sectiunea “etape” a siteului, iar fotografii se gasesc pe pagina de facebook a evenimentului: facebook.com/cupahagidanone.

Comentariile sunt inchise.