Prima pagina > Stiri > Bucuresti, cea mai tare etapa zonala din 2015!

Aboneaza-te la RSS


Bucuresti, cea mai tare etapa zonala din 2015!

12.05.2015

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania destinata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, a ajuns la cea de-a sasea editie. Turneul al carui ambasador este Gheorghe Hagi si care a lansat multi dintre pustii talentati ai tarii vine in zilele 15-17 mai la Bucuresti, pentru a patra (si ultima) etapa zonala.

Turneul Final va avea loc la Constanta (28 mai – 1 iunie), unde vor participa cele 4 campioane ale scolilor (castigatoare ale celor 4 etape zonale), alaturi de cele mai bune 8 cluburi de fotbal din tara, invitate de catre Fundatia „Gheorghe Hagi”.

Cea de-a patra etapa de la Bucuresti va avea loc la Baza Sportiva „Metaloglobus”, iar meciurile se vor desfasura dupa urmatorul program:

Vineri, 15 mai: meciuri preliminare (sectoarele 2, 3 si 4)

Sambata, 16 mai: meciuri preliminare (sectoarele 1, 5 si 6)

Duminica, 17 mai: optimi (9:00), sferturi (10:00), semifinale (11:30) si finala (12:30)

Prima etapa s-a jucat la Cluj-Napoca in 28 si 29 martie si a fost castigata de pustii de la Liceul Teoretic „Eugen Pora”. Cea de-a doua etapa s-a jucat la Craiova (4 – 5 aprilie), unde campioni au iesit copiii de la Scoala Gimnaziala “Elena Farago”, iar in etapa de la Suceava au triumfat micii fotbalisti de la Scoala Gimnaziala nr. 10.

Campioana fazei zonale se va califica la Turneul Final de la Constanta, iar echipa castigatoare a Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup in Maroc, unde se va lupta pentru trofeul suprem alaturi de alte 31 de echipe nationale din intreaga lume. Anul trecut, la finala mondiala din Brazilia, Romania a obtinut cea mai buna performanta din istorie: locul 6 pentru Academia Gheorghe Hagi.

Tragerea la sorti pentru Bucuresti si tabloul meciurilor de vineri si sambata sunt in sectiunea ETAPE.

Pentru mai multe detalii legate de Cupa Hagi Danone, urmariti-ne si pe https://www.facebook.com/CupaHagiDanone

 

Comentariile sunt inchise.