Prima pagina > Stiri > Bihorenii merg la turneul final!

Aboneaza-te la RSS


Bihorenii merg la turneul final!

7.04.2014

Turneul zonal de la Cluj-Napoca s-a incheiat  cu victoria celor de la FC Bihor cu 2-0. Finala i-a readus pe micii bihoreni fata in fata cu adversarii din grupa, AS Viitorul Gherla, invinsi in primul meci cu un neverosimil 5-1. Cele doua echipe trecusera in semifinale de LPS Satu-Mare respectiv, Viitorul Zalau cu scoruri identice: 2-1.

Echipa castigatoare, FC Bihor Oradea, va participa la turneul final al Cupei Hagi Danone din perioada 31 mai – 1 iunie, de la Constanta unde va juca pentru marele premiu: reprezentarea Romaniei la Cupa Mondiala Danone din Brazilia.

Remarcatii etapei de la Cluj-Napoca au fost: Daniel Bindea (AS Viitorul Gherla) – cel mai bun portar, Vlad Costea (FC Bihor) – golgheterul turneului, Rares Filip (Viitorul Zalau) – cel mai tehnic jucator si Robert Silaghi (AS Viitorul Gherla) – cel mai bun jucator.

Echipele de podium si pustii remarcati au fost premiati de Ionut Rada de la CFR Cluj si Andreas Calcan de la Universitatea Cluj. Cei doi s-au declarat incantati de pasiunea pentru fotbal a juniorilor si le-au urat succes mai departe.

Etapa urmatoare a Cupei Hagi Danone se va desfasura la Timisoara, pe terenurile LPS Banatul, in zilele de 12 si 13 mai.

 

Comentariile sunt inchise.