Prima pagina > Stiri > Banatenii merg la finala!

Aboneaza-te la RSS


Banatenii merg la finala!

14.04.2014

LPS Banatul a castigat finala turneului zonal de la Timisoara cu 1-0 in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu si s-a calificat la turneul final de la Constanta. Cele doua echipe se intalnisera si sambata, in faza grupelor, meciul fiind castigat cu acelasi scor, 1-0 dar de catre echipa gorjeana. Meciul echilibrat si victoria stransa a Pandurilor au dovedit ca ambele erau candidate pentru finala turneului.

Jucatorii remarcati ai turneului au fost: Alex Tismonar (LPS Banatul) – golgheter, Cosmin Gladun (LPS Banatul) - cel mai bun jucator, Radu Filip (Pandurii Targu-Jiu) – cel mai tehnic jucator si Alex Furdi (CSS Caransebes) – cel mai bun portar.

La ceremonia de premiere au participat doi fosti fotbalisti de renume ai Banatului: Iosif Rotariu si Emerich Dembroschi. Acestia au acordat premiile speciale celor patru jucatori precum si echipelor clasate pe primele 4 locuri.

Pana in prezent s-au calificat la turneul final de la Constanta: Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Dinamyk Craiova, FC Bihor si LPS Banatul. Urmeaza etapa de la Piatra-Neamt intre 26 si 27 aprilie.

Comentariile sunt inchise.