Prima pagina > Stiri > Baimarenii tin steagul sus!

Aboneaza-te la RSS


Baimarenii tin steagul sus!

24.04.2012

La distanta de 30 ani dupa meciurile cu Real Madrid, baimarenii dovedesc ca fotbalul este inca in viata in capitala Maramuresului. Echipa locala FC Mara Baia-Mare s-a calificat la turneul final al Cupei Hagi Danone dupa o finala dramatica contra celor de la CFR Cluj. Cu un scor egal (2-2) pe tabela la finalul timpului regulamentar, baimarenii au reusit calificarea la loviturile de departajare, dupa ce portarul Eduard Juhasz a reusit sa apere 2 dintre acestea.

Cu o medie de 1,6 goluri pe meci, exceptand finala, etapa de la Baia-Mare a fost cea mai disputata de pana acum, echipele fiind foarte apropiate din punct de vedere valoric. Diferenta a fost facuta pentru echipele calificate in finala de jucatori cu abilitati personale peste media echipei. Acest lucru a fost confirmat si de premiile individuale impartite in mod egal de catre cele doua finaliste, CFR Cluj si FC Mara Baia-Mare. Astfel, cel mai bun portar – Eduard Juhasz – si cel mai bun jucator – Cristian Gherasim – au apartinut baimarenilor, in timp ce golgheterul – Razvan Matis – si cel mai tehnic jucator – Tudor Calin – au revenit clujenilor.

Pentru urmatoarea etapa, Cupa Hagi Danone merge in Ardeal, la Sibiu, unde vor fi prezente echipe din judetele: Sibiu, Alba, Brasov, Covasna, Harghita si Mures.

Comentariile sunt inchise.