Prima pagina > Stiri > Atletico Arad si “Rebreanu” Targu-Mures merg mai departe

Aboneaza-te la RSS


Atletico Arad si “Rebreanu” Targu-Mures merg mai departe

9.04.2012

Spectacol total sambata si duminica la Cupa Hagi Danone, etapa Timisoara! Dupa ce sambata am aflat echipele calificate in semifinale, la competitia cluburilor, si in sferturi, la competitia scolilor, duminica a fost momentul adevarului. Dupa ce s-a calificat cu emotii din grupe, pustii lui Atletico Arad s-au dezlantuit, inscriind 17 goluri in doua meciuri (semifinala si finala), calificandu-se en-fanfare la turneul final de la Cluj-Napoca. La scoli situatia a fost ca in legenda cu David si Goliat. Veniti din postura de outsideri, targu-muresenii de la “Liviu Rebreanu” au trecut de toate echipele timisorene intalnite, ajungand in finala etapei; aici au trecut de echipa Scolii nr. 18 din Timisoara cu putine emotii, dupa loviturile de departajare.

Remarcati la etapa de la Timisoara au fost: Alexandru Boros (Liceul Liviu Rebreanu Tg-Mures) – cel mai bun portar in competitia scolilor, Iseini Nafi (Sc. Gen.  nr.18 Timisoara) – golgheter tot in competitia scolilor; la cluburi au fost premiati urmatorii jucatori: Adrian Ozarchevici (Univ. Petrosani) – cel mai bun portar, Raul Obrad (Atletico Arad) – golgheter, Razvan Monac (Atletico Arad) – cel mai tehnic jucator si Toma Bodri (Atletico Arad) – cel mai bun jucator.

Asa cum au obisnuit o tara intreaga, timisorenii s-au dovedit a fi inca o data cei mai frumosi suporteri; galeria echipei Scolii nr. 7 Timisoara a castigat premiul de “cea mai frumoasa galerie”!

Urmatoarea etapa este la Baia-Mare pe 21-22 aprilie 2012. Va asteptam pe stadionul “Viorel Mateianu”!

Comentariile sunt inchise.