Prima pagina > Stiri > Aradul se califica pentru Timisoara

Aboneaza-te la RSS


Aradul se califica pentru Timisoara

23.05.2011

Ultima etapa a Cupei ”Hagi Danone” s-a disputat in acest weekend la Arad. Stadionul ”UTA – Francisc von Neumann” a fost gazda turneului rezervat echipelor de club, unde la finalul zilei de Duminica, echipa ACU Arad a fost cea care a ridicat trofeul castigatoarei si a reusit calificarea la turneul final de la Timisoara. Perdanta din finala, a fost echipa gorjeana,, Pandurii Tg. Jiu, care a fost invinsa cu scorul de 2-4.

Echipele participante la faza zonala Arad au fost: Atletico Arad, CFR Timişoara, CS Jiul Petroşani, CS Pandurii Tg. Jiu şi CSŞ Drobeta Turnu Severin.

Premiile speciale au fost oferite, dupa cum urmeaza: cel mai bun portar – Adrian Preoteasa (Pandurii Tg. Jiu), goalgheter – Adalbert Stahl (ACU Arad) si Valeriu Sorea (Pandurii Tg. Jiu) cu cate 4 goluri, cel mai tehnic jucator – Adalbert Stahl (ACU Arad), cel mai bun jucator – Valeriu Sorea (Pandurii Tg. Jiu)

Turneul final al Cupei ”Hagi Danone” va avea loc în perioada 29 mai – 01 iunie 2011, la Timişoara. La acesta vor participa 14 echipe care vor evolua separat, în două întreceri paralele, dedicate echipelor de club  şi de şcoli.

Pe 1 iunie, echipa câştigătoare din competiţia cluburilor va întâlni învingătoarea din turneul  şcolilor, într-un meci care va decide reprezentanta României la finala Danone Nations Cup, de la Madrid.

 

Comentariile sunt inchise.